Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Wat zijn facings?

Facings zijn dunne omhulsels van porselein of composiet die op de voorkant van een tand worden geplaatst. Facings kunnen worden gebruikt om verkleuring, scheve tanden en ruimte tussen de tanden te corrigeren. Ze worden ook vaak gebruikt in de cosmetische tandheelkunde om tanden een mooie, natuurlijk ogende vorm en kleur te geven. Facings vereisen een minimale voorbereiding van de bestaande tandstructuur in vergelijking met kronen en kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften van elke patiënt.

Facings zijn een goede oplossing voor verkleurde of scheve tanden

Facings bieden een esthetisch verantwoorde oplossing voor veel gevallen waarin tanden bleken niet het gewenste resultaat opleveren. Bij een goede verzorging kunnen facings tot 15 jaar meegaan voordat ze moeten worden vervangen. Met de juiste hygiëne en onderhoud blijven uw facings in goede staat voor de komende jaren. Met de juiste zorg en onderhoud kunnen facings u een prachtige glimlach geven die een leven lang meegaat!

Wat zijn facings

Wat zijn de nadelen van facings?

Er zijn enkele nadelen van facings. Facings vergen meer onderhoud dan andere behandelingen, en kunnen moeilijk te repareren zijn als ze beschadigd raken. Bovendien zijn de kosten van facings doorgaans hoger dan die van bleek behandelingen of kronen. Facings gaan ook minder lang mee dan andere soorten behandelingen, dus het is belangrijk om de levensduur van uw behandelplan in overweging te nemen bij het kiezen van de optie. Aangezien de procedure enige voorbereiding en vervorming van de tanden vereist, bestaat het risico dat de tanden gevoeliger worden na het plaatsen van facings. Om deze redenen is het belangrijk om alle opties met uw tandarts te bespreken voordat u overgaat tot een behandeling.

Tip: vergelijk 4 klinieken

Tarieven van klinieken vergelijken

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

Voor wie zijn facings geschikt?

Facings zijn geschikt voor mensen met gezonde tanden en een gezonde glimlach. Ze worden niet aanbevolen voor mensen met gaatjes, tandvleesproblemen of andere ernstige gebitsproblemen. Mensen met vlekken op hun tanden die geen resultaat behanelen met bleken kunnen ook baat hebben bij facings. Daarnaast kunnen facings een optie zijn voor mensen die een rechtere glimlach willen zonder een andere behandeling te ondergaan. Uw tandarts zal een uitgebreid onderzoek uitvoeren voordat hij facings aanbeveelt om te bepalen of deze geschikt zijn voor u.

Misschien vind je dit interessant

Wat kosten facings?

Wat kosten facings?

Wat kosten facings? Facings zijn een populaire cosmetische behandeling aan de tanden die het uiterlijk van uw glimlach...

Lees meer

Vergelijk 4 klinieken voor een facings behandeling

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste facings klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.