Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Wat zijn de kosten van tanden bleken

Heb je er ooit over nagedacht om je tanden te laten bleken, maar ben je bang voor de kosten? Daar denken meer mensen overna. Je wilt immers niet dat de kosten te hoog uitvallen. Veel mensen zijn geïnteresseerd in het krijgen van een stralend witte glimlach, maar zijn zich niet bewust van de kosten die hiermee gepaard gaan. Daarom is het altijd verstandig om je van tevoren goed te verdiepen over de mogelijkheden. Wij vertellen je graag meer over de kosten waar je aan moet denken en natuurlijk waar je allemaal rekening mee moet houden.

Verschillende manieren van tanden bleken

Allereerst zijn er verschillende manieren om tanden te bleken, en bij iedere methode komen natuurlijk weer andere kosten kijken. De meest voorkomende methoden zijn professionele tandenbleekbehandelingen en doe-het-zelf kits voor thuisgebruik. Thuis je tanden bleken met een speciale kit is vaak goedkoop, maar ook de resultaten zijn natuurlijk een stuk minder.

De kosten van tanden bleken bij een kliniek

Professionele behandelingen worden uitgevoerd door tandartsen of tandheelkundige professionals. Vanzelfsprekend zijn de kosten hiervan iets hoger, maar ook de resultaten zijn beter. De exacte kosten hiervoor kunnen variëren, afhankelijk van de behandeling en de ervaring van de tanden bleken. Over het algemeen liggen de kosten van professionele behandelingen tussen de €300 en €1000. Het grote voordeel is natuurlijk wel dat je zeker weet dat alles veilig gebeurt. Houd er rekening mee dat dit een schatting is en dat de kosten hoger kunnen zijn als er extra behandelingen nodig zijn.

kosten van tanden bleken

Als je liever thuis je tanden wilt bleken, kun je kiezen voor een doe-het-zelf kit. Deze zijn meestal goedkoper dan professionele behandelingen, maar het resultaat kan ook minder zijn. Zorg ervoor dat je altijd goed onderzoek doet naar onder andere de stoffen die hierin gebruikt worden. De kosten van doe-het-zelf kits variëren van ongeveer € 20 tot € 150, afhankelijk van het merk en de kwaliteit.

De kosten voor tanden bleken lopen uiteen

Naast de methode die je kiest, zijn er ook andere factoren die de kosten van tanden bleken kunnen beïnvloeden. Het is per geval erg verschillend, omdat iedereen zijn tanden natuurlijk ook verschillend zijn Zo kan de ernst van de verkleuring van je tanden invloed hebben op de kosten. Daarnaast kan ook het aantal behandelingen dat je nodig hebt variëren. Als je tanden ernstig verkleurd zijn, kan het zijn dat er meer behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Tip: vergelijk 4 klinieken

Tarieven van klinieken vergelijken

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

Als je geïnteresseerd bent in het bleken van je tanden, is het verstandig om een afspraak te maken met een tandarts of bij een kliniek die hierin is gespecialiseerd. Zij kunnen je adviseren over de beste methode voor jouw specifieke situatie en je een schatting geven van de kosten.

De kosten kunnen dus erg verschillend zijn. Het is belangrijk om de verschillende opties te overwegen en de kosten af te wegen tegen de resultaten die je wilt bereiken. Daarnaast is het verstandig om je goed te laten adviseren. Wanneer je een stralend witte glimlach wilt, kan het de investering zeker waard zijn.

Misschien vind je dit interessant

Vergelijk 4 klinieken voor een tanden bleken behandeling

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste tanden bleken klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.