Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Traangoot fillers, wanneer is dit geschikt

Traangoot fillers is een soort cosmetische procedure die wallen en donkere kringen onder de ogen helpt verminderen. Voor mensen die er vaak vermoeid uitzien, biedt deze behandeling uitkomst. Deze behandeling kan helpen om een jeugdiger en gezonder uiterlijk te creëren en kan worden gebruikt om de ogen op te frissen en te verjongen. Het is echter belangrijk op te merken dat deze procedure niet voor iedereen of voor elke situatie geschikt is.

Laat je goed adviseren over traangoot fillers

De beste manier om te bepalen of traangoot fillers voor u geschikt zijn, is door een ervaren kliniek te raadplegen. Een arts kan uw individuele behoeften beoordelen en bepalen of deze behandeling in uw geval geschikt is. Tijdens het consult kunnen zij vragen stellen over de behandeling. Bijvoorbeeld over de risico’s en het herstel. Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn voordat je deze behandeling ondergaat zodat je precies weet wat je te wachten staat!

Wat is een traangoot filler precies?

De traangoot filler behandeling, uitgevoerd door een ervaren cosmetisch arts, is een effectieve oplossing voor het verminderen van de vermoeide blik en het herstellen van volume in de traangoot. Hierbij wordt de lichaamseigen stof hyaluronzuur filler gebruikt om de diepe groeven in de binnenste ooghoek op te vullen. Hoewel sommige mensen vrezen dat de traangoot behandeling pijnlijk kan zijn, is het in werkelijkheid vrijwel pijnloos. Tijdens de behandeling kunnen er blauwe plekken ontstaan, maar deze verdwijnen meestal snel. Nadat je de traangoot behandeling ondergaan bent, wordt het resultaat zichtbaar, en de filler blijft goed op zijn plaats in de binnenste ooghoek richting de buitenste ooghoek zitten. Met de juiste make-up technieken kan het resultaat nog verder geaccentueerd worden, wat leidt tot een frisse en jeugdige uitstraling.

 

Lippen opvullen

Wanneer is het verstandig om een traangoot filler behandeling te ondergaan

Op het moment dat de goede arts bepaalt dat de behandeling voor u geschikt is, kunt u overwegen om ermee door te gaan. Er zijn bepaalde gevallen waarbij traangoot fillers gunstig zijn. Dit is bijvoorbeeld het geval als je last hebt van:

– Verslapte huid of rimpels in het gebied onder uw ogen

– Wallen of donkere kringen onder uw ogen

– Een vermoeid uiterlijk

– Holtes in het gebied onder uw ogen

– Gebrek aan volume in het gebied onder uw ogen.

Hoelang heb je resultaat van traangoot fillers?

Het verschilt per persoon hoelang de resultaten van de fillers zullen blijven. De resultaten zouden enkele maanden moeten aanhouden, maar het is belangrijk om in gedachten te houden dat de effecten van de behandeling kunnen variëren, afhankelijk van vele factoren zoals levensstijl en leeftijd. Ook is het deels persoonsgebonden, bijvoorbeeld als je hel ergveel last hebt van donkere kringen. Het kan slim zijn om regelmatig voor een herhaalbehandeling te gaan. Dit kan nodig zijn om na verloop van tijd een jeugdiger uiterlijk en de resultaten te behouden.

Tip: vergelijk 4 klinieken

Tarieven van klinieken vergelijken

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

Is een traangoot filler behandeling gevaarlijk?

Er zijn aan traangoot fillers een aantal risico’s verbonden, zoals aan elke andere cosmetische ingreep. Er is bijvoorbeeld een kans op allergische reacties. Het is belangrijk dat u een ervaren arts of kliniek kiest die de nieuwste technieken gebruikt om deze risico’s te minimaliseren. Wanneer dit het geval is zal de kans op complicaties beperkt blijven.

Misschien vind je dit interessant

Vergelijk 4 klinieken voor een filler behandeling

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste filler klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.