Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Tatoeage verwijderen

Tatoeages zijn al een lange tijd populair en loopt zelfs terug tot in de prehistorie. Vroeger werden tatoeages gebruikt om aan te duiden welk geloof of tot welke samenleving je toe behoorde. Tegenwoordig wordt er van alles op het lichaam van mensen getatoeëerd en hebben velen geen eens een betekenis meer. Vaak vinden mensen om die reden hun tattoo later ook niet meer mooi en wordt het een ongewenste tattoo. Cosmetische tattoos worden gebruikt als versiering, maar medische tatoeages worden gebruikt om kleurverschillen in de huid te verminderen. Omdat het verwijderen van een tattoo al vele patiënten geholpen heeft en de behandeling een succes is, kiezen steeds meer mensen voor tatoeage verwijderen. Op onze pagina lees je alles over wat tatoeage verwijderen inhoudt, hoe een behandeling werkt, welke behandelingen er zijn en meer.

Betrouwbare klinieken

Betrouwbare klinieken

Gecertificeerde bedrijven

Vergelijk tarieven

Vergelijk tarieven

Ontvang gratis prijsopgaven

Bekijk behandelingen

Bekijk behandelingen

Betrouwbare informatie

Belangrijke informatie over tatoeage verwijderen


Duur van de behandeling: 1 – 15 minuten


Het resultaat: Permanent


Gemiddelde tarieven: €70 – €1100


Behandelgebied: Overal op lichaam

Permanente make-up verwijderen

Permanente make-up is een tatoeage die, in tegenstelling tot een normale tatoeage, niet bedoeld is om voor altijd te blijven zitten. Permanente make-up wordt vaak gebruikt door mensen die bijvoorbeeld dunne wenkbrauwen hebben of hun lippen willen accentueren. Ook kunnen mensen met een allergie voor cosmetica gebruikmaken van permanente make-up.

Wanneer je besluit dat je toch liever geen permanente makeup meer wilt, is het verstandig om dit door een erkende kliniek te laten verwijderen. Wanneer je permanente make-up wilt laten verwijderen, is het belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurd.

Tattoo verwijderen, hoe werkt dat?

Wil je je gezette tatoeage verwijderen? Dat kan op twee manieren: Door middel van een laserbehandeling of operatief verwijderen. Bij een operatieve behandeling blijft er altijd een litteken achter, maar met tattoo weglaseren kun je jouw tatoeages verwijderen zonder dat er littekens achterblijven. Laat je altijd door een medisch specialisten behandelen. Tattoos worden steeds populairder en daardoor groeit ook het aantal mensen dat hun tatoeage wil laten verwijderen.

Er zijn verschillende behandelingen om tattoos te verwijderen. De meest gebruikte zijn de nanoseconde lasers en de pico laser. Welke behandeling voor jou het meest geschikt is, hangt af van de grootte en diepte van je tatoeage. Ook de kleur van de inkt is bepalend voor welke behandeling het meest geschikt is. Wanneer je tatoeage erg donker is, kan er bijvoorbeeld een extra behandeling nodig zijn. De klinieken van kliniek beleving werken met de meest moderne lasers en apparatuur om het verwijderen van een tatoeage veilig te maken. Voor een succesvol resultaat zijn een aantal behandelingen nodig. De tatoeage vervaagt na iedere behandeling. Hoeveel behandelingen er nodig is, is afhankelijk van verschillende factoren. Het gemiddeld aantal behandelingen wordt bepaald aan de hand van de factoren.

Nieuwe tatoeage

Als je een bestaande tattoo hebt, maar deze niet meer mooi vindt, kun je ook een nieuwe tatoeage over de oude tattoo zetten. iedere tatoeage kan bewerkt worden om er een nieuwe tattoo van te maken. Op die manier is de oude verdwenen en kun je van de nieuwe tattoo genieten.

Tattoo laseren

Een laserbehandeling werkt door middel van traditionele lasers, die werken volgens het principe van selectieve fotothermolyse. De laser zendt korte, intense pulsen uit die gericht zijn op de tatoeage pigmenten. De tatoeage pigmenten worden door deze puls verhit en vernietigd. Op deze manier kan de tatoeage geheel verwijderd worden. Tijdens het de laserbehandelingen wordt de huid gekoeld met koude lucht om pijn te verminderen. Echter hangt het aantal benodigde behandelingen af van van de soort tattoo die je hebt. Tattoo verwijderen kan ook bij een donkere huid gedaan worden.

Tip: vergelijk 4 klinieken

Tarieven van klinieken vergelijken

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste tatoeage verwijderen klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

Na de behandeling

Behandeling van tatoeages met een laser is niet pijnlijk, maar je kan wel een tintelend of prikkelend gevoel ervaren. Na afloop van de behandeling kun je eventuele roodheid of zwelling met koud water of ijs koelen. Je tatoeage kan er tijdens de behandeling wat donkerder uitzien, dit is normaal. Het resultaat van de behandeling zal na een aantal weken zichtbaar zijn en je tatoeage zal steeds verder vervagen. Er zijn dus meerdere behandelingen nodig om je tatoeage volledig te laten verwijderen. De laser beschadigd de huid verder niet, dus er zullen ook geen littekens achter blijven. Er kunnen wel na de behandeling kleine lichtverkleuringen of een witte waas in de huid achterblijven, maar die verdwijnen na verloop van tijd. Na een aantal behandelingen blijft er zo weinig inkt achter, die kleine deeltjes worden vaak zelf door het lichaam opgeruimd.

Wat kost tatoeage verwijderen?

Een tattoo laten verwijderen is niet goedkoop. Onze website biedt klinieken aan die beschikken over de meest moderne lasers en apparatuur en gebruiken alleen de beste producten voor het verwijderen van een tattoo. De klinieken werken met een ervaren team van artsen, dermatologen en huidtherapeuten die tattoo veilig kunnen verwijderen. De kosten voor het verwijderen van tatoeages zijn afhankelijk van de grootte, diepte en kleur van je tatoeage. Een kleine tatoeage kan al verwijderd worden vanaf €250,-. Grotere tattoos kosten meer. Het is mogelijk om tijdens een vrijblijvend intakegesprek vast te stellen wat de kosten voor het verwijderen van jouw tatoeage zullen zijn.

Helaas wordt het verwijderen van tatoeages niet door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Er zijn wel een aantal uitzonderingen, zoals wanneer je tatoeage storend is of wanneer de tatoeage een medische indicatie heeft. In sommige gevallen kun je wel een vergoeding krijgen van de zorgverzekeraar, maar dan moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Vraag dus altijd even na bij jouw zorgverzekeraar of zij tatoeage verwijdering vergoeden en lees de polisvoorwaarden goed door.

Vergelijk klinieken voor een tatoeage verwijderen behandeling

Op basis van:


Ervaringen en reviews
Tarieven
Behandelingen
Locatie

KliniekbelevingVind direct de beste klinieken voor jouw behandeling

De beste klinieken voor een tatoeage verwijderen behandeling

Kliniekbeleving.nl heeft de beste klinieken voor een tatoeage verwijderen behandeling voor je op een rij gezet. Je kunt de klinieken bekijken en vergelijken. Tip: vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgave aan bij 4 klinieken en vergelijk deze met elkaar!

Cure Laser Clinic

Cure Laser Clinic is een laserpraktijk die gespecialiseerd is in cosmetische en medische behandelingen die die door ervaren schoonheidsspecialisten worden uitgevoerd.

Mathenesserplein 98 b, 3023 LA Rotterdam

Laser ontharen, Hydrafacial, Tatoeage verwijderen, Mesotherapie

38 beoordelingen

9.4

Mourits Huidtherapie Den Haag

Mourits Huidtherapie is gespecialiseerd huidtherapeutische praktijk. Zij zijn gespecialiseerd in zowel cosmetische als medische huidproblemen.

Laan van Meerdervoort 434, 2563 BE Den Haag

Laser ontharen, Littekencorrectie, Hydrafacial, Tatoeage verwijderen, Acne, Mesotherapie, TCA peeling, Pigmentvlekken, Micro haar pigmentatie, Mesotherapie

79 beoordelingen

9.4

Veelgestelde vragen over een tatoeage verwijderen behandeling.

Ben je van plan om een tatoeage verwijderen behandeling te nemen? Maar heb je nog vragen? Wij hebben de veelgestelde vragen voor je op een rij gezet. Toch nog vragen of advies nodig over een behandeling? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen!

Hoe lang duurt het verwijderen van een tatoeage?
De tijd die nodig is voor het verwijderen van een tatoeage hangt af van verschillende factoren, waaronder de grootte en de plaats van de tatoeage en het gebruikte type inkt. Bijvoorbeeld, een kleine zwarte inkttatoeage kan worden verwijderd in slechts drie tot vijf behandelingen; andere kleuren kunnen echter meer sessies vereisen. Bovendien moeten sommige behandelingen dieper in de huid gaan dan andere. Uw arts kan u op basis van uw individuele situatie een schatting geven van het aantal behandelingen.
Is het verwijderen van lasertatoeages pijnlijk?
Laserbehandeling wordt over het algemeen als minder pijnlijk beschouwd dan andere methoden zoals dermabrasie of salabrasie. Sommige mensen melden een lichte steek tijdens de behandeling, maar dit is meestal tijdelijk. Uw arts kan een plaatselijk verdovingsmiddel aanbevelen om het ongemak tot een minimum te beperken.
Wat zijn de risico's van het verwijderen van tatoeages?
Er zijn verschillende potentiële risico’s verbonden aan het verwijderen van tatoeages met een laser, waaronder infectie en littekens. Het is belangrijk om de instructies van uw arts voor de verzorging na de behandeling op te volgen om deze risico’s te minimaliseren. Bovendien is het mogelijk dat sommige inktpigmenten achterblijven na de behandeling, dus u moet deze mogelijkheid met uw arts bespreken voordat u beslissingen neemt.
Zijn er alternatieven voor het verwijderen van lasertatoeages?
Ja, andere opties zoals dermabrasie of salabrasie kunnen worden gebruikt, afhankelijk van de grootte en locatie van de tatoeage. Bij deze behandelingen wordt de huid geschuurd om het pigment te verwijderen, wat pijnlijker kan zijn dan laserverwijdering. Uw arts kan u op basis van uw individuele situatie de beste optie aanbevelen.
Kan ik een nieuwe tatoeage over een oude laten zetten?
Ja, het is mogelijk om een nieuwe tatoeage over een oudere tatoeage te zetten; dit dient echter alleen te gebeuren na overleg met uw arts over mogelijke risico’s en complicaties. De inkt van de oude tatoeage kan doorsijpelen en het ontwerp van de nieuwe tatoeage vervormen, dus het is belangrijk om met deze factoren rekening te houden voordat u een tatoeage laat zetten.

Vergelijk 4 klinieken voor een tatoeage verwijderen behandeling

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste tatoeage verwijderen klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.