Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Solution Clinic Bussum

31 Beoordelingen 4.8

Informatie over Solution Clinic Bussum

Solution Clinic Bussum is een vooraanstaande speler in de huidtherapie, gespecialiseerd in laserbehandelingen. Net als de Amsterdamse vestiging, behandelt deze kliniek een breed scala aan huidaandoeningen, waaronder ontharen, pigment- en vaatafwijkingen, tatoeageverwijdering, en andere goedaardige huidafwijkingen. De kliniek onderscheidt zich door het gebruik van hoogwaardige, internationaal gecertificeerde laserapparatuur, gecombineerd met de uitgebreide ervaring van de huidtherapeuten.

Solution Clinic Bussum heeft in de loop der jaren een solide reputatie opgebouwd dankzij de expertise en gespecialiseerde kennis van het team. Dit heeft geleid tot een trouwe klantenkring en waardering binnen de medische gemeenschap. De kliniek is in staat om effectieve en veilige behandelingen te bieden, dankzij de geavanceerde technologie en de diepgaande kennis van de therapeuten. Klanten uit verschillende delen van Nederland bezoeken Solution Clinic Bussum voor hun uiteenlopende huidtherapiebehoeften, vertrouwend op de kwaliteit en effectiviteit van de behandelingen die de kliniek biedt.

Behandelingen

Laser ontharen is een populaire methode van ontharing die veel mensen gebruiken. Het kan echter soms moeilijk zijn om te bepalen welke laserbehandeling het beste bij u past. Daarom is het belangrijk om te weten wat laser ontharen precies inhoudt en welke verschillende soorten er zijn voordat u een keuze maakt.
Een tatoeage verwijderen is een operatieve ingreep waarbij de tatoeage geheel of gedeeltelijk wordt verwijderd. Er zijn verschillende manieren om een tatoeage te verwijderen, maar de meeste methoden maken gebruik van lasertechnologie. Het is een pijnlijke en kostbare procedure, dus het is belangrijk om goed na te denken voordat je ervoor kiest om je tatoeage te laten verwijderen.
Cryolipolyse is een nieuwe, innovatieve methode voor het behandelen van vetcellen. Deze methode maakt gebruik van koude temperaturen om de vetcellen te verminderen en ze uiteindelijk te laten verdwijnen. Bovendien is cryolipolyse een veilige methode die geen schade toebrengt aan de huid of andere weefsels.
Pigmentvlekken zijn donkere vlekken die vooral voorkomen op de gezicht, nek, borst en rug. Pigmentvlekken kunnen vervelend zijn, maar ze zijn niet gevaarlijk. Soms is het nodig om ze operatief te verwijderen, maar soms is dat niet nodig.
Huidtherapie is een vorm van behandeling die zich richt op de gezondheid van de huid. Deze therapie kan verschillende doelen hebben, zoals het verminderen van huidaandoeningen, het verbeteren van de huidconditie of het voorkomen van veroudering. Huidtherapie kan ook helpen bij het behandelen van emotionele en mentale problemen die gepaard gaan met huidaandoeningen.
Littekencorrectie is een operatieve ingreep waarbij een litteken wordt weggewerkt, vervaagd of verkleind. Dit kan cosmetisch gezien erg prettig zijn, maar het kan ook nodig zijn om functionaliteit te herstellen. Een goed voorbeeld hiervan is een litteken na een keizersnede die ervoor zorgt dat de urine niet meer goed afgevoerd kan worden. In dat geval is een littekencorrectie medisch noodzakelijk.
Acne is een ontsteking van de huid. Het komt vooral voor op de gezicht, nek, borst en rug. Acne kan jeuken of pijnlijk aanvoelen. Soms is het ook ergens anders op het lichaam te zien, zoals op de benen of armen. Acne is niet besmettelijk, maar het kan wel erg lastig zijn om ermee om te gaan.

Reviews

5.0 

Op basis van 23 reviews

Google

4.5 

Op basis van 8 reviews

Facebook

4.8 

Kliniekbeleving score

Kliniekbeleving

Uitgelichte reviews

Sabine via Google reviews5.0

Na helaas een hele vervelende ervaring bij een andere kliniek te hebben gehad, vond ik het ook wel weer erg spannend om naar een huidtherapeute te gaan. Gelukkig had ik mijn eerste intake bij Esmee en won zij mijn vertrouwen. Dit deed zij vooral door vakkundig en geduldig te werk te gaan. Eerst hadden we de intake, vervolgd door een huidanalyse en daarna een test gedaan op een paar pigmentvlekken om te zien welke behandeling het beste resultaat zou bieden. En uiteindelijk de afspraak om alle pigmentvlekken te behandelen. Na 1 behandeling ben ik zeer tevreden over het resultaat! Nogmaals veel dank voor alles!


Aafke M via Google reviews 5.0

Ik ben nu drie keer voor een behandeling in Bussum geweest en ben geholpen door Lotte. Het bevalt me heel goed: de ruimtes zijn schoon en netjes, de sfeer is ontspannen en Lotte doet er alles aan om een behandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Ik ben ook tevreden over het resultaat. 5 sterren dus, wat mij betreft!


Trix de Knegt via Google reviews 5.0

Hele fijne professionele kliniek. Werken netjes, duidelijk, hygiënisch en op tijd. Nemen ook de tijd voor je. Zijn vriendelijk en behulpzaam en geven je alle informatie waar je om vraagt. Het ontharen met laser werkt super!!

Ga voor een andere behandeling zeker weer hier naartoe.


Janet Aardema via Google reviews 5.0

Vorige week een laserbehandeling gehad voor mijn couperose door huidtherapeute Mariska. Superfijn! Van te voren heeft ze mij alles heel duidelijk uitgelegd en mij op mijn gemak gesteld.Ze werkte uiterst deskundig en legde steeds goed uit wat ze ging doen. Het resultaat was prachtig! Alle zichtbare bloedvaatjes in mijn gezicht zijn weg! Ik ben er heel blij mee! Dankjewel!


Jan Krooshof via Google reviews 5.0

Ik heb nu drie laserontharing behandelingen ondergaan bij Solution Clinic in Bussum. Anne-Marie is mijn behandelaar. De kliniek in heel mooi en ruim ingericht en straalt professionaliteit uit. Hoewel die midden in Bussum is, zijn er voldoende parkeerplekken in de buurt.

Doordat we tijdens de behandeling lekker over koetjes en kalfjes praten is er een heel ontspannen sfeer. Maar de behandeling is heel precies, hygiënisch en effectief.

Ik moet er een eindje voor rijden, maar het is zeer de moeite waard.

Wil je ook niet meer hoeven te scheren en toch van je haar af zijn, dan is Solution Clinic in Bussum zeker een aanrader.

Contact opnemen met Solution Clinic Bussum

Heb je vragen of wil je een prijsopgave ontvangen? Neem contact op met Solution Clinic Bussum.

Prijsopgave betaalde kliniek

Meer weten over Solution Clinic Bussum?

Gratis en vrijblijvend


Zwaansvliet 5, 1401 EE Bussum .

Toon telefoonnummer

KliniekbelevingVind direct de beste klinieken voor jouw behandeling