Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Solution Clinic Amsterdam

74 Beoordelingen 4.8

Informatie over Solution Clinic Amsterdam

Solution Clinic Amsterdam staat bekend als een gerenommeerde huidtherapeutische kliniek met een specialisatie in lasertherapie. Deze kliniek biedt behandelingen aan voor diverse huidaandoeningen zoals ontharing, pigment- en vaatafwijkingen, tatoeageverwijdering, en andere goedaardige huidafwijkingen. Met meer dan 11 jaar ervaring in het veld, gebruikt Solution Clinic Amsterdam de meest geavanceerde, internationaal gecertificeerde laserapparatuur. Dit heeft bijgedragen aan het opbouwen van een vertrouwensrelatie met klanten, huisartsen en ziekenhuizen.

Deze vestiging van Solution Clinic heeft sterke samenwerkingsverbanden met vooraanstaande medische instellingen zoals het VU Medisch Centrum en het AMC in Amsterdam. Deze samenwerkingen stellen de kliniek in staat behandelingen uit te voeren op medische indicatie, en zorgen voor een naadloze integratie van gespecialiseerde zorg. De kliniek wordt gewaardeerd om haar deskundigheid en de kwaliteit van de behandelingen, waardoor cliënten uit heel Nederland kiezen voor Solution Clinic Amsterdam voor hun huidtherapiebehoeften.

Behandelingen

Laser ontharen is een populaire methode van ontharing die veel mensen gebruiken. Het kan echter soms moeilijk zijn om te bepalen welke laserbehandeling het beste bij u past. Daarom is het belangrijk om te weten wat laser ontharen precies inhoudt en welke verschillende soorten er zijn voordat u een keuze maakt.
Een tatoeage verwijderen is een operatieve ingreep waarbij de tatoeage geheel of gedeeltelijk wordt verwijderd. Er zijn verschillende manieren om een tatoeage te verwijderen, maar de meeste methoden maken gebruik van lasertechnologie. Het is een pijnlijke en kostbare procedure, dus het is belangrijk om goed na te denken voordat je ervoor kiest om je tatoeage te laten verwijderen.
Cryolipolyse is een nieuwe, innovatieve methode voor het behandelen van vetcellen. Deze methode maakt gebruik van koude temperaturen om de vetcellen te verminderen en ze uiteindelijk te laten verdwijnen. Bovendien is cryolipolyse een veilige methode die geen schade toebrengt aan de huid of andere weefsels.
Pigmentvlekken zijn donkere vlekken die vooral voorkomen op de gezicht, nek, borst en rug. Pigmentvlekken kunnen vervelend zijn, maar ze zijn niet gevaarlijk. Soms is het nodig om ze operatief te verwijderen, maar soms is dat niet nodig.
Huidtherapie is een vorm van behandeling die zich richt op de gezondheid van de huid. Deze therapie kan verschillende doelen hebben, zoals het verminderen van huidaandoeningen, het verbeteren van de huidconditie of het voorkomen van veroudering. Huidtherapie kan ook helpen bij het behandelen van emotionele en mentale problemen die gepaard gaan met huidaandoeningen.
Littekencorrectie is een operatieve ingreep waarbij een litteken wordt weggewerkt, vervaagd of verkleind. Dit kan cosmetisch gezien erg prettig zijn, maar het kan ook nodig zijn om functionaliteit te herstellen. Een goed voorbeeld hiervan is een litteken na een keizersnede die ervoor zorgt dat de urine niet meer goed afgevoerd kan worden. In dat geval is een littekencorrectie medisch noodzakelijk.
Acne is een ontsteking van de huid. Het komt vooral voor op de gezicht, nek, borst en rug. Acne kan jeuken of pijnlijk aanvoelen. Soms is het ook ergens anders op het lichaam te zien, zoals op de benen of armen. Acne is niet besmettelijk, maar het kan wel erg lastig zijn om ermee om te gaan.

Reviews

4.9 

Op basis van 66 reviews

Google

4.5 

Op basis van 8 reviews

Facebook

4.8 

Kliniekbeleving score

Kliniekbeleving

Uitgelichte reviews

Donna Miki via Google reviews5.0

Ik kom al een paar jaar bij Tatjana en dus bij Solution Clinic. Tatjana is een kundige huidtherapeute met veel ervaring en is prettig in de omgang. De locatie is makkelijk te bereiken zowel met het OV, fiets als auto. Er zijn genoeg parkeerplekken voor de deur. De studio is heel schoon, er wordt hygiënisch gewerkt en het ontharen heeft effect. Ik raad Solution Clinic aan.


Lars Vollema via Google reviews 5.0

Een hele fijne kliniek met geweldige resultaten. Heb net de laatste behandeling van het traject gehad en tijdens elke behandeling werd er zo goed rekening gehouden met comfort en pijngrens. En de nazorg is ook fantastisch, altijd bereikbaar en super zorgzaam.


Ramon van Engelen via Google reviews 5.0

Zeer prettige ervaring gehad bij zowel de intake als de eerste behandeling. De sfeer van gezelligheid en professioneel te werk gaan zijn perfect op elkaar afgewogen.


Lisette Oostrom via Google reviews 5.0

Ik ben bezig met het weglaseren van een tatoeage.

Fijn, warm team, ze nemen de tijd voor je en leggen stap voor stap uit hoe ze te werk gaan. Ook geven ze goed advies voor thuis.

Esmee is echt een topper.

Inmiddels heb ik ook een gezicht peeling gedaan. Dit wil ik zeker nog eens doen en wie weet nog andere behandelingen. Erg tevreden! Locatie is makkelijk te bereiken. Via social media zie je leuke aanbiedingen voorbij komen.


Renée Koopman via Google reviews 5.0

Een eerste intake gesprek bij Solution Clinic heeft mij al meer bijgebracht en verder geholpen dan 1 jaar behandeling bij een dermatoloog. Ontzettend vriendelijk en kundig geholpen. Ik raad Solution Clinic zeker aan.

Contact opnemen met Solution Clinic Amsterdam

Heb je vragen of wil je een prijsopgave ontvangen? Neem contact op met Solution Clinic Amsterdam.

Prijsopgave betaalde kliniek

Meer weten over Solution Clinic Amsterdam?

Gratis en vrijblijvend


Zwaansvliet 5, 1081 AP Amsterdam .

Toon telefoonnummer

KliniekbelevingVind direct de beste klinieken voor jouw behandeling