Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Skin Surgery

Geen beoordelingen  0.0

Informatie over Skin Surgery

Dit is de pagina van Skin Surgery op Kliniekbeleving.nl. Op deze pagina vindt u gegevens over Skin Surgery en de behandelingen die deze kliniek aanbiedt.

Behandelingen

Fillers zijn een type van injectables die worden gebruikt om rimpels en lijntjes te verminderen, of om volume aan het gezicht toe te voegen. Fillers bestaan uit verschillende soorten materialen, zoals hyaluronzuur, collageen, of eigen vetweefsel.
Een draadlift is een kleine chirurgische procedure waarbij dunne draadjes (soms ook koordjes of elastiekjes genoemd) onder de huid van het gezicht aangebracht worden om bepaalde delen van het gezicht op te tillen. Deze procedure kan gebruikt worden om rimpels en lijnen in het gezicht weg te werken, de huid strakker te maken of bepaalde delen van het gezicht (zoals de wangen of het voorhoofd) optisch op te tillen.
Een mommy make over is een combinatie van verschillende cosmetische ingrepen die vrouwen kunnen laten uitvoeren na de zwangerschap of het krijgen van kinderen. Het kan helpen bij het herstellen van hun pre-baby lichaam. In sommige gevallen, moeders ervaren ongemakkelijke veranderingen in hun lichaam zoals hangende huid en/of striae door het snel groeien tijdens de zwangerschap. Een mommy makeover is bedoeld om deze problemen aan te pakken en de moeder haar normale lichaam en figuur terug te geven. De meest voorkomende ingrepen in een mommy makeover zijn een buikwandcorrectie, borstvergroting of -lift, liposuctie en/of het verwijderen van hangende huid.
Een facelift is een operatie waarbij de huid van het gezicht en/of nek wordt strakker gemaakt. Er worden hierbij oneffenheden weggewerkt en de contouren van het gezicht kunnen verbetert worden. Een facelift is dus een cosmetische ingreep die ervoor kan zorgen dat je er weer jeugdig en fris uitziet.

Reviews

Geen reviews beschikbaar voor deze kliniek.

Over Skin Surgery

Bedrijfsgegevens


Rozenstraat 1a, 2565 SG Den Haag

Is dit jouw kliniek? Claim je kliniek en pas direct de gegevens aan.

Is dit jouw kliniek?

Claim je kliniek en pas direct de gegevens aan.