Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Sam Kliniek

Geen beoordelingen  0.0

Informatie over Sam Kliniek

Dit is de pagina van Sam Kliniek op Kliniekbeleving.nl. Op deze pagina vindt u gegevens over Sam Kliniek en de behandelingen die deze kliniek aanbiedt.

Behandelingen

Een facelift is een operatie waarbij de huid van het gezicht en/of nek wordt strakker gemaakt. Er worden hierbij oneffenheden weggewerkt en de contouren van het gezicht kunnen verbetert worden. Een facelift is dus een cosmetische ingreep die ervoor kan zorgen dat je er weer jeugdig en fris uitziet.
Liposuctie is een chirurgische procedure die wordt uitgevoerd om overtollig vet te verwijderen. Deze procedure maakt gebruik van een dunne, flexibele buis (cannula) die door kleine snijwonden in het lichaam wordt geïntroduceerd. De cannula zuigt vetcellen weg en de overtollige vet wordt vervolgens met een vacuümpomp uit het lichaam gezogen
De schaamlipcorrectie is een operatieve ingreep waarbij de schaamlippen worden gecorrigeerd. Dit kan nodig zijn vanwege asymmetrie, overmatige groei of verkleving van de schaamlippen. Na de correctie zullen de schaamlippen een mooiere vorm hebben en zal de seksuele functie verbeteren.

Reviews

Geen reviews beschikbaar voor deze kliniek.

Over Sam Kliniek

Bedrijfsgegevens


Van der Palmkade 148, 1051 RJ Amsterdam

Is dit jouw kliniek? Claim je kliniek en pas direct de gegevens aan.

Is dit jouw kliniek?

Claim je kliniek en pas direct de gegevens aan.