Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Rademakers en Kinsbergen

Geen beoordelingen  0.0

Informatie over Rademakers en Kinsbergen

Dit is de pagina van Rademakers en Kinsbergen op Kliniekbeleving.nl. Op deze pagina vindt u gegevens over Rademakers en Kinsbergen en de behandelingen die deze kliniek aanbiedt.

Ben je op zoek naar een kliniek en wil je behandelingen en tarieven met elkaar vergelijken? Bij KliniekBeleving.nl helpen wij je om de juiste keuze te maken. Je kunt binnen 1 minuut 4 verschillende klinieken met elkaar vergelijken. Hierdoor heb je direct een goed beeld van de behandelingen en de kosten die hieraan verbonden zijn.

Behandelingen

Facings zijn dunne platen die over de voorkant van je tanden geplakt worden. Ze bedekken eventuele beschadigingen en kunnen je tanden een stuk witter maken. Facings zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals composiet of porselein. Porselein facings zijn duurder, maar ze hebben een natuurlijke uitstraling en zijn daardoor vaak de voorkeur.
Invisalign is een alternatief voor de beugel. Het bestaat uit een reeks kunststof op maat gemaakte aligners die je over je tanden doet. Je draagt ze dag en nacht, behalve wanneer je eet of je tanden poetst. Om de twee weken krijg je een nieuwe set aligners, zodat je tanden langzaam maar zeker op hun plek gaan staan.
Tanden bleken is een cosmetische behandeling waarbij je tanden witter worden gemaakt. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, maar de meeste mensen kiezen ervoor om hun tanden te laten bleken bij de tandarts. Dit kan soms duur zijn, maar het resultaat is wel direct zichtbaar.
Een gebitsrenovatie is een cosmetische behandeling waarbij beschadigde of verkleurde tanden worden hersteld. Het kan bestaan uit verschillende behandelingen, zoals het aanbrengen van facings, witte vullingen of het plaatsen van kronen.

Reviews

Geen reviews beschikbaar voor deze kliniek.

Over Rademakers en Kinsbergen

Bedrijfsgegevens


George Gershwinlaan 422, 1082 MT Amsterdam

Vergelijk vrijblijvend meerdere klinieken.

Ontvang direct prijsopgave van de kliniek of vergelijk de tarieven van verschillende klinieken met elkaar.

Betrouwbare klinieken

Klinieken vergelijken

Prijsopgave ontvangen

*Gratis en vrijblijvend.

Prijsopgave ontvangen

Aanvragen worden direct doorgestuurd naar de kliniek.

Prijsopgave ontvangen

Meerdere klinieken vergelijken

Is dit jouw kliniek?

Claim je kliniek en pas direct de gegevens aan.