Profhilo

Wil je jouw huid een oppepper geven, maar vind je botox of fillers nog een stap te ver? Dan is profhilo wat voor jou! Deze behandeling is geschikt voor iedereen die last heeft van een verslapte huid of rimpels. Profhilo wordt uitgevoerd in de kliniek door ervaren cosmetische artsen. Het is een relatief nieuwe behandeling, maar profhilo heeft al veel tevreden patiënten. Hieronder lees je meer over profhilo en wat de behandeling precies inhoudt en hoe deze toegepast wordt.

Wat is profhilo?

Profhilo behandeling is een behandeling die de huid klinisch kan verbeteren. De behandeling herstelt de huid. Het is ontwikkeld om specifiek te werken aan verslapping van de huid en het stimuleren en aanmaak van collageen- en elastine zonder chemische toevoegingen. Het wordt ook gezien als een anti-aging behandeling. Er wordt gebruik gemaakt van een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur, hyaluronzuur betreft een natuurlijk stof die in de huid voorkomt. Profhilo bevat hogere concentraties hyaluronzuur dan andere producten op de markt, hierdoor kan profhilo de huid hydrateren en revitaliseren. Profhilo is niet alleen effectief tegen huidverslapping, maar ook tegen rimpels en fijne lijntjes. deze behandeling is zeer geschikt voor mensen die liever nog geen botox behandeling of fillers willen gebruiken. De behandeling geeft geen extra volume in de huid, maar zorgt ervoor dat de huid steviger en elastischer wordt. Dit als gevolg tot een mooie glansWil je jouw huid een oppepper geven, maar vind je botox of fillers nog een stap te ver? Dan is profhilo wat voor jou! Deze behandeling is geschikt voor iedereen die last heeft van een verslapte huid of rimpels. Profhilo wordt uitgevoerd in de kliniek door ervaren cosmetische artsen. Het is een relatief nieuwe behandeling, maar profhilo heeft al veel tevreden patiënten. Hieronder lees je meer over profhilo en wat de behandeling precies inhoudt en hoe deze toegepast wordt.

Wat is profhilo?

 

Profhilo is een behandeling die de huid klinisch kan verbeteren. Het is ontwikkeld om specifiek te werken aan verslapping van de huid en het stimuleren van collageen- en elastineproductie. Er wordt hyaluronzuur gebruikt, dit is een natuurlijk stof dat in ons lichaam voorkomt. Profhilo bevat hogere concentraties hyaluronzuur dan andere producten op de markt, hierdoor kan profhilo de huid hydrateren en revitaliseren. Profhilo is niet alleen effectief tegen huidverslapping, maar ook tegen rimpels en fijne lijntjes. deze behandeling is zeer geschikt voor mensen die liever nog geen botox of fillers willen gebruiken. De behandeling geeft geen extra volume in de huid, maar zorgt ervoor dat de huid weer strakker en elastischer wordt. Dit als gevolg tot een stralende glow!

Het eerste constult

Voordat profhilo aan de huid toegepast wordt, is het belangrijk dat er een intakegesprek plaatsvindt. Tijdens dit gesprek kunnen zij bepalen of profhilo geschikt voor jou is. Ze kunnen ook bespreken welke verwachtingen realistisch zijn en wat profhilo precies inhoudt. Het is belangrijk om je goed te laten informeren voordat je een behandeling ondergaat, zo weet je waar je aan toe bent.

De profhilo behandeling

Profhilo wordt ingespoten in de huid met een dunne naald. Er zijn meestal 10 injecties nodig op verschillende plekken in het gezicht. Profhilo werkt stimulerend en herstellend, hierdoor kan de behandeling helpen bij het verminderen van rimpels, fijne lijntjes en huidverslapping. Profhilo is niet pijnlijk, maar je kunt wel wat ongemak ervaren tijdens de behandeling. Daarnaast is profhilo een veilige behandeling die goed door het lichaam wordt opgenomen. Hieronder staan de effecten op een rijtje:

  • Stimuleert collageen aanmaak, elastine in de huid en vetweefsels
  • Poriën worden kleiner waardoor acne verminderd wordt, huid wordt steviger door elastine aanmaak.
  • Het gezicht krijgt een gelift effect waardoor je er jonger uit ziet.

Na de prohilo behandeling

De profhilo behandeling is een korte behandeling die ongeveer een half uur duurt. Na de behandeling kun je weer meteen door met je dagelijkse activiteiten. Het kan zijn dat er kleine zwellingen op het gezicht ontstaan, maar die verdwijnen later vanzelf weer. Het uiteindelijke resultaat van profhilo is niet direct zichtbaar, maar na twee tot vier weken kun je het optimale resultaat verwachten. Het is af te raden tot twee weken na de behandeling in de zon te zitten of onder de zonnenbank te gaan. Dit droogt de huid namelijk weer uit en daardoor kunnen rimpels sneller terug komen.

Resultaten profhilo behandeling

Profhilo is een klinische behandeling, hierdoor zijn de resultaten van de behandeling direct na afloop al te zien. De huid voelt soepeler en strakker aan en rimpels verminderen. Profhilo werkt niet alleen direct na de behandeling, maar ook in de komende weken en maanden. Dit komt doordat profhilo stimuleert om collageen- en elastineproductie te verbeteren. De resultaten van profhilo kunnen tot wel zes maanden aanhouden.

Kosten prohilo behandeling

De profhilo behandeling is een kostbare behandeling, maar je krijgt er wel langdurig plezier van. De behandeling kost ongeveer 200 tot 300 euro, dit is afhankelijk van de kliniek waar je terecht komt. Het is belangrijk om profhilo alleen te laten uitvoeren door een gediplomeerd arts of schoonheidsspecialist. Wanneer profhilo niet goed wordt ingespoten kan dit leiden tot littekens en zwellingen in het gezicht. Omdat een prohfhilo behandeling een cosmetische ingreep is, worden deze behandelingen niet vergoed door een zorgverzekering!

Het eerste consult

Voordat een behandeling met profhilo aan de huid toegepast wordt, is het belangrijk dat er een vrijblijvend consult plaatsvindt. Tijdens dit gesprek kunnen zij bepalen of profhilo geschikt voor jou is en geven ze eerlijk advies. Ze kunnen ook bespreken welke verwachtingen realistisch zijn en wat profhilo precies inhoudt. Het is belangrijk om je goed te laten informeren voordat je een behandeling ondergaat, zo weet je waar je aan toe bent. Aan de hand van de uitkomst van de onderzoeken wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Hoe dit eruit ziet is afhankelijk van de conditie van de huid. Ga op zoek naar een goede en ervaren kliniek die beschikken over de nieuwste technieken. Vergelijk de berekende score en bepaal welke kliniek het best bij jouw past.

De profhilo behandeling

Bij de eerste behandeling wordt een pure vorm van profhilo ingespoten in de huid met een dunne naald die nauwelijks pijnlijk is. Er zijn meestal 10 injecties nodig op verschillende plekken in het gezicht. Profhilo werkt stimulerend en de huid wordt daadwerkelijk herstelt, hierdoor kan de behandeling helpen bij het verminderen van rimpels, fijne lijntjes en huidverslapping. Profhilo is niet pijnlijk, maar je kunt wel wat ongemak ervaren tijdens de behandeling. Daarnaast is profhilo een veilige behandeling die goed door het lichaam wordt opgenomen omdat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is. Al met al heeft de profhilo behandeling positieve effect op het gezicht. Hieronder staan de effecten op een rijtje:

  • Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in de huid en zelfs vetweefsel.
  • Poriën worden kleiner waardoor acne verminderd wordt, de wordt de huid strakker door elastine aanmaak.
  • Het gezicht krijgt een gelift effect waardoor je er jonger uit ziet. Het geeft een anti-aging effect.

Er kunnen meerdere behandelingen gedaan worden. Zo’n vier weken na de eerste behandeling kan er nog een behandeling gedaan worden. Na de tweede behandeling stijgt stijgt de aanmaak van collageen en elastine namelijk nog verder. Wanneer de stof geïnjecteerd is, wordt dit goed door de huid verdragen.

Na de profhilo behandeling

De profhilo behandeling is een korte behandeling die ongeveer een half uur duurt. Je zult meteen merken dat de huid beter gehydrateerd is. Na de behandeling kun je weer meteen door met je dagelijkse bezigheden en heeft de huid geen bijzondere nazorg nodig. Het kan zijn dat er een milde zwelling of blauwe plekken op het behandelde gebied ontstaat, maar die zullen weer snel verdwijnen. Het uiteindelijke resultaat van profhilo is niet direct zichtbaar, maar na twee tot vier weken kun je het optimale resultaat verwachten. Het is af te raden tot twee weken na de behandeling in de zon te zitten of onder de zonnebank te gaan. Dit droogt de huid namelijk weer uit en daardoor kunnen rimpels sneller terug komen. Het is aan te raden 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling met profhilo te doen voor een langdurig resultaat.

Resultaten profhilo behandeling

Profhilo is een klinische behandeling, hierdoor zijn de resultaten van de behandeling direct na afloop al te zien. De huid voelt soepeler en strakker aan en rimpels verminderen. Profhilo werkt niet alleen direct na de behandeling, maar ook in de komende weken en maanden. Dit omdat profhilo stimuleert om collageen- en elastineproductie in de huid verbetert. De resultaten van profhilo kunnen tot wel zes maanden aanhouden. Het is afhankelijk van de huid hoelang de verbeteringen zichtbaar blijven. Het beste resultaat is vaak pas na enkele weken zichtbaar.

Kosten profhilo behandelingen

Wat kost een profhilo behandeling? De profhilo behandeling is een kostbare behandeling, maar je krijgt er wel langdurig plezier van. De behandeling kost ongeveer 200 tot 300 euro, dit is afhankelijk van de kliniek waar je terecht komt. Het is belangrijk om profhilo alleen te laten uitvoeren door een gediplomeerd arts of schoonheidsspecialist. Wanneer profhilo niet goed wordt ingespoten kan dit leiden tot littekens en zwellingen in het gezicht. Omdat een prohfhilo behandeling een cosmetische ingreep is, worden deze behandelingen niet vergoed door een zorgverzekering.