Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Profhilo

Wil je jouw huid een oppepper geven, maar vind je botox of fillers nog een stap te ver? Dan is profhilo wat voor jou! Deze behandeling is geschikt voor iedereen die last heeft van een verslapte huid of rimpels. Profhilo wordt uitgevoerd in de kliniek door ervaren cosmetische artsen. Het is een relatief nieuwe behandeling, maar profhilo heeft al veel tevreden patiënten. Hieronder lees je meer over profhilo en wat de behandeling precies inhoudt en hoe deze toegepast wordt.

Betrouwbare klinieken

Betrouwbare klinieken

Gecertificeerde bedrijven

Vergelijk tarieven

Vergelijk tarieven

Ontvang gratis prijsopgaven

Bekijk behandelingen

Bekijk behandelingen

Betrouwbare informatie

Belangrijke informatie over profhilo


Duur van de behandeling: 15 – 30 minuten


Het resultaat: 12 – 24 maanden


Gemiddelde tarieven: €200 – €400


Behandelgebied: Kaaklijn, hals, voorhoofd, onder ogen, decolleté, handen, bovenarmen

Wat is profhilo?

Profhilo is een anti-aging behandeling die gebruik maakt van een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Het is speciaal ontwikkeld om de huid te verjongen, hydrateren en de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Deze behandeling is anders dan traditionele filler behandelingen omdat het niet alleen volume toevoegt, maar ook de conditie van de huid verbetert.

Profhilo behandeling is een behandeling die de huid klinisch kan verbeteren. De behandeling herstelt de huid. Het is ontwikkeld om specifiek te werken aan verslapping van de huid en het stimuleren en aanmaak van collageen- en elastine zonder chemische toevoegingen. Het wordt ook gezien als een anti-aging behandeling. Er wordt gebruik gemaakt van een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur, hyaluronzuur betreft een natuurlijk stof die in de huid voorkomt. Profhilo bevat hogere concentraties hyaluronzuur dan andere producten op de markt, hierdoor kan profhilo de huid hydrateren en revitaliseren. Profhilo is niet alleen effectief tegen huidverslapping, maar ook tegen rimpels en fijne lijntjes. deze behandeling is zeer geschikt voor mensen die liever nog geen botox behandeling of fillers willen gebruiken. De behandeling geeft geen extra volume in de huid, maar zorgt ervoor dat de huid steviger en elastischer wordt. Dit als gevolg tot een mooie glansWil je jouw huid een oppepper geven, maar vind je botox of fillers nog een stap te ver? Dan is profhilo wat voor jou! Deze behandeling is geschikt voor iedereen die last heeft van een verslapte huid of rimpels. Profhilo wordt uitgevoerd in de kliniek door ervaren cosmetische artsen. Het is een relatief nieuwe behandeling, maar profhilo heeft al veel tevreden patiënten. Hieronder lees je meer over profhilo en wat de behandeling precies inhoudt en hoe deze toegepast wordt.

Profhilo voor huidverjonging

Profhilo is geschikt voor mensen die een natuurlijk huidverjongend effect willen, zonder het gebruik van fillers of botox. Het is met name effectief bij het behandelen van fijne lijntjes, huidverslapping, en het geven van een mooie glans en gezonde glow aan de huid.

Profhilo is een behandeling die de huid klinisch kan verbeteren. Het is ontwikkeld om specifiek te werken aan verslapping van de huid en het stimuleren van collageen- en elastineproductie. Er wordt hyaluronzuur gebruikt, dit is een natuurlijk stof dat in ons lichaam voorkomt. Profhilo bevat hogere concentraties hyaluronzuur dan andere producten op de markt, hierdoor kan profhilo de huid hydrateren en revitaliseren. Profhilo is niet alleen effectief tegen huidverslapping, maar ook tegen rimpels en fijne lijntjes. deze behandeling is zeer geschikt voor mensen die liever nog geen botox of fillers willen gebruiken. De behandeling geeft geen extra volume in de huid, maar zorgt ervoor dat de huid weer strakker en elastischer wordt. Dit als gevolg tot een stralende glow!

Een cosmetisch arts voert de Profhilo behandeling uit, en het proces begint meestal met een consult waarbij de conditie van de huid wordt beoordeeld en een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld. De BAP (Bio Aesthetic Points) techniek wordt vaak gebruikt om de stof optimaal te verspreiden voor een natuurlijk resultaat.

Het eerste constult

Voordat profhilo aan de huid toegepast wordt, is het belangrijk dat er een intakegesprek plaatsvindt. Tijdens dit gesprek kunnen zij bepalen of profhilo geschikt voor jou is. Ze kunnen ook bespreken welke verwachtingen realistisch zijn en wat profhilo precies inhoudt. Het is belangrijk om je goed te laten informeren voordat je een behandeling ondergaat, zo weet je waar je aan toe bent.

Tip: vergelijk 4 klinieken

Tarieven van klinieken vergelijken

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste profhilo klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

De profhilo behandeling

Profhilo wordt ingespoten in de huid met een dunne naald. Er zijn meestal 10 injecties nodig op verschillende plekken in het gezicht. Profhilo werkt stimulerend en herstellend, hierdoor kan de behandeling helpen bij het verminderen van rimpels, fijne lijntjes en huidverslapping. Profhilo is niet pijnlijk, maar je kunt wel wat ongemak ervaren tijdens de behandeling. Daarnaast is profhilo een veilige behandeling die goed door het lichaam wordt opgenomen. Hieronder staan de effecten op een rijtje:

– Stimuleert collageen aanmaak, elastine in de huid en vetweefsels
– Poriën worden kleiner waardoor acne verminderd wordt, huid wordt steviger door elastine aanmaak.
– Het gezicht krijgt een gelift effect waardoor je er jonger uit ziet.

Profhilo wordt doorgaans goed door de huid verdragen, maar sommige patiënten kunnen een milde zwelling of blauwe plekken ervaren op de behandelde gebieden. Deze neveneffecten verdwijnen meestal snel. Er is geen verdovende crème nodig en patiënten kunnen hun dagelijkse activiteiten meteen na de behandeling voortzetten.

Na de prohilo behandeling

De profhilo behandeling is een korte behandeling die ongeveer een half uur duurt. Na de behandeling kun je weer meteen door met je dagelijkse activiteiten. Het kan zijn dat er kleine zwellingen op het gezicht ontstaan, maar die verdwijnen later vanzelf weer. Het uiteindelijke resultaat van profhilo is niet direct zichtbaar, maar na twee tot vier weken kun je het optimale resultaat verwachten. Het is af te raden tot twee weken na de behandeling in de zon te zitten of onder de zonnenbank te gaan. Dit droogt de huid namelijk weer uit en daardoor kunnen rimpels sneller terug komen.

Resultaten profhilo behandeling

Profhilo is een klinische behandeling, hierdoor zijn de resultaten van de behandeling direct na afloop al te zien. De huid voelt soepeler en strakker aan en rimpels verminderen. Profhilo werkt niet alleen direct na de behandeling, maar ook in de komende weken en maanden. Dit komt doordat profhilo stimuleert om collageen- en elastineproductie te verbeteren. De resultaten van profhilo kunnen tot wel zes maanden aanhouden.

Voor een optimaal resultaat zijn meestal twee behandelingen nodig, met een tussenpoos van ongeveer vier weken. Het positieve effect van Profhilo is langdurig, maar afhankelijk van de conditie van de huid en het natuurlijke verouderingsproces, kunnen aanvullende behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te behouden.

Kosten prohilo behandeling

De profhilo behandeling is een kostbare behandeling, maar je krijgt er wel langdurig plezier van. De behandeling kost ongeveer 200 tot 300 euro, dit is afhankelijk van de kliniek waar je terecht komt. Het is belangrijk om profhilo alleen te laten uitvoeren door een gediplomeerd arts of schoonheidsspecialist. Wanneer profhilo niet goed wordt ingespoten kan dit leiden tot littekens en zwellingen in het gezicht. Omdat een prohfhilo behandeling een cosmetische ingreep is, worden deze behandelingen niet vergoed door een zorgverzekering!

Vergelijk klinieken voor een profhilo behandeling

Op basis van:


Ervaringen en reviews
Tarieven
Behandelingen
Locatie

KliniekbelevingVind direct de beste klinieken voor jouw behandeling

Veelgestelde vragen over een profhilo behandeling.

Ben je van plan om een profhilo behandeling te nemen? Maar heb je nog vragen? Wij hebben de veelgestelde vragen voor je op een rij gezet. Toch nog vragen of advies nodig over een behandeling? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen!

Wat zijn de resultaten van een profhilo behandeling?
De Profhilo behandeling helpt het natuurlijke hyaluronzuur van de huid aan te vullen met behulp van hyaluronzuur biorevitalisatie. Dit helpt rimpels en fijne lijntjes te verminderen, de hydratatie en elasticiteit van de huid te verbeteren en het gezichtsvolume te vergroten. De resultaten verschillen van persoon tot persoon, maar u kunt al na één sessie merkbare verbeteringen in de textuur en de teint van uw huid verwachten. Met meer sessies worden de resultaten steeds zichtbaarder en langduriger. De effecten kunnen tot zes maanden aanhouden, of zelfs langer als u de huid verzorgt met producten die hyaluronzuur bevatten.
Is een profhilo behandeling veilig?
Profhilo wordt beschouwd als een weinig risicovolle, niet-invasieve procedure. Het wordt al vele jaren veilig en succesvol gebruikt met minimale bijwerkingen. Veel voorkomende bijwerkingen zijn licht ongemak op de injectieplaats, zwelling of blauwe plekken en een licht branderig gevoel dat slechts enkele minuten duurt. De meeste van deze bijwerkingen verdwijnen meestal binnen 24 uur na de behandeling. Het is echter altijd belangrijk om met uw arts te overleggen voordat u een behandeling ondergaat, om er zeker van te zijn dat deze geschikt voor u is.
Hoe lang zie je het effect van een profhilo behandeling?
De duur van de procedure is afhankelijk van het aantal te behandelen gebieden en de grootte van het gebied. Over het algemeen houden de resultaten tot 6 maanden aan, maar dit aantal kan variëren afhankelijk van hoe snel uw lichaam het hyaluronzuur afbreekt en metaboliseert. Om de resultaten van de profhilo behandeling te behouden, wordt aanbevolen om elke 4-6 maanden een periodieke behandeling te ondergaan.
Wat zijn de mogelijke risico's van een profhilo behandeling?
Hoewel profhilo als een veilige procedure wordt beschouwd, zijn er enkele potentiële risico’s verbonden aan elke medische ingreep. Deze omvatten blauwe plekken op de injectieplaats, zwelling, roodheid en jeuk. Als u na de behandeling bijwerkingen ondervindt, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts voor advies. Bovendien mogen mensen met een bekende allergie voor hyaluronzuur deze behandeling niet ondergaan.
Zijn er nog andere toepassingen voor profhilo?
Naast de anti-aging effecten kan profhilo ook gebruikt worden om volume en hydratatie te herstellen in delen van het gezicht waar de huid verzwakt of beschadigd is door blootstelling aan de zon, veroudering of trauma. Het wordt meestal gebruikt op de wangen, kaaklijn en hals. Daarnaast kan het rond de mond en ogen worden gebruikt om rimpels en fijne lijntjes te verminderen.

Vergelijk 4 klinieken voor een profhilo behandeling

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste profhilo klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.