Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Neuslippenplooi, je komt er vanaf met een filler behandeling

De neus-lippenplooi is een lijn die loopt van de zijkant van de neus tot aan de bovenlip. Zowel mannen als vrouwen kunnen er last van hebben, maar bij vrouwen valt hij meestal meer op dan bij mannen. Daarnaast kiezen zij er over het algemeen vaak voor om dit te laten behandelen. De meest voorkomende oorzaak van deze plooi is leeftijdsgebonden volumeverlies in het gezicht. Dit kan ervoor zorgen dat je hier meer last van krijgt.

De meest voorkomende oorzaken van een neuslippenplooi

Zoals we net al zeiden heeft dit voornamelijk te maken met volumeverlies in het gezicht. Daarnaast ook kan genetica een rol spelen bij het ontstaan van deze plooi. Andere oorzaken zijn stress, roken, blootstelling aan de zon of andere levensgewoonten die de elasticiteit van de huid kunnen verzwakken. Een neuslippenplooi behandeling biedt dan ook voor veel mensen uitkomst. Een neuslippenplooi blijft in veel gevallen erger worden, daarom is het vaak nodig om hier iets aan te laten doen. Vooral wanneer je een diepe neuslippenplooi hebt, moet dit behandeld worden met fillers. 

Een filler behandeling om de neuslippenplooi weg te werken

Door een filler behandeling te ondergaan, kunt u de plooi verminderen of zelfs helemaal wegwerken. Dit is een minimaal invasieve procedure waarbij een filler, zoals Hyaluronzuur wordt in het gebied geïnjecteerd. Dit vult de lijn op, waardoor deze minder zichtbaar of helemaal onzichtbaar wordt. De behandeling is relatief snel en de resultaten zijn eigenlijk altijd direct zichtbaar. Dit is voor veel vrouwen dan ook een reden om de behandeling te laten uitvoeren.

Een hyaluronzuur filler is een goede manier om hier snel van af te komen. Je hoeft het behandelde gebied niet langer te bedekken met make up. Wil je de neus lippenplooi opvullen en een diepe rimpel vermindere, is het verstandig om bij een professionele arts om advies te vragen. Zij kunnen de neus lippenplooi verminderen met de juiste hoeveelheid filler.

Neuslippenplooi

De voordelen van een filler behandeling voor de neuslippenplooi

Filler behandelingen bieden verschillende voordelen in vergelijking met andere procedures die de plooi verminderen. Ten eerste is het een minimaal invasieve procedure, waardoor je ook niet lang hoeft te herstellen. Daarnaast zijn de resultaten onmiddellijk zichtbaar en kunnen ze tot twee jaar aanhouden met één behandeling. Tot slot zijn er aan deze behandeling minimale risico’s of bijwerkingen verbonden wanneer deze wordt uitgevoerd door een ervaren arts. Kortom, een goede keuze als je hier last van hebt en je jezelf stoort aan de neuslippenplooi.

Tip: vergelijk 4 klinieken

Tarieven van klinieken vergelijken

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

Een natuurlijke look door de neuslippenplooi filler behandeling

Je kunt middels fillers een zeer natuurlijk resultaat behalen. Het is namelijk een geweldige manier om deze plooi te verminderen zonder dat het lijkt alsof er een zware behandeling is ondergaan. Je gezicht ziet er gezonder uit, met natuurlijk ogende contouren die u ervoor zorgen dat je er een stuk jonger uitziet. Het beste van fillers is dat ze zeer veelzijdig zijn en voor verschillende gebieden in het gezicht kunnen worden gebruikt om het uiterlijk te verbeteren. Daarom is het de perfecte optie voor iedereen die er jonger uit wilt zien. Laat je hiervoor goed adviseren door een specialistische arts bij een kliniek.

De cosmetische artsen zullen het resultaat zichtbaar verbeteren. Ook is het verstandig om verschillende behandelingen te vergelijken en je hierover te laten adviseren. Bijvoorbeeld de behandeling van de neus of een liquid facelift. Een ding is zeker, na je behandeling heb je weer een frisse uitstraling!

Misschien vind je dit interessant

Vergelijk 4 klinieken voor een filler behandeling

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste filler klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.