Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Mourits Huidtherapie Den Haag

79 Beoordelingen 9.4

Informatie over Mourits Huidtherapie

Mourits Huidtherapie is gespecialiseerd huidtherapeutische praktijk. Zij zijn gespecialiseerd in zowel cosmetische als medische huidproblemen. Behandelingen worden onder andere uitgevoerd middels hoogwaardige lasers en de nieuwste behandelmethodes.

Behandelingen

Laser ontharen is een populaire methode van ontharing die veel mensen gebruiken. Het kan echter soms moeilijk zijn om te bepalen welke laserbehandeling het beste bij u past. Daarom is het belangrijk om te weten wat laser ontharen precies inhoudt en welke verschillende soorten er zijn voordat u een keuze maakt.
Littekencorrectie is een operatieve ingreep waarbij een litteken wordt weggewerkt, vervaagd of verkleind. Dit kan cosmetisch gezien erg prettig zijn, maar het kan ook nodig zijn om functionaliteit te herstellen. Een goed voorbeeld hiervan is een litteken na een keizersnede die ervoor zorgt dat de urine niet meer goed afgevoerd kan worden. In dat geval is een littekencorrectie medisch noodzakelijk.
Hydrafacial is een medische behandeling die gebruik maakt van een speciale hydraulische massageapparaat om te helpen bij het verwijderen van onzuiverheden uit de huid. Het kan ook helpen bij het stimuleren van de bloedcirculatie en het verminderen van rimpels en fijne lijntjes. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en kan worden uitgevoerd door een dermatoloog of schoonheidsspecialist.
Micro haar pigmentatie is een klein tatoeage proces dat gebruikt wordt om dunner wordend of kale plekken in het haar op te vullen door kleine tattoo inktpuntjes in de huid aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat het gebied optisch voller lijkt. Het resultaat kan 3-5 jaar duren, afhankelijk van de individuele huidtype en verzorging. Wanneer u overweegt micro haar pigmentatie, moet u er rekening mee houden dat het niet hetzelfde is als een traditionele tatoeage. Het is bedoeld om de schijn te wekken van dikkere, voller haar en zal daarom niet zo duidelijk zichtbaar zijn als een tatoeage. Het is ook niet bedoeld om permanent te zijn en kan over time vervagen.
Een tatoeage verwijderen is een operatieve ingreep waarbij de tatoeage geheel of gedeeltelijk wordt verwijderd. Er zijn verschillende manieren om een tatoeage te verwijderen, maar de meeste methoden maken gebruik van lasertechnologie. Het is een pijnlijke en kostbare procedure, dus het is belangrijk om goed na te denken voordat je ervoor kiest om je tatoeage te laten verwijderen.
Een chemische peeling is een cosmetische procedure waarbij een chemicaliënoplossing wordt aangebracht op het gezicht om dode huidcellen te verwijderen.Dit stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en egaliseert de teint. Er zijn verschillende soorten chemische peelings, afhankelijk van de gebruikte chemicaliën. Mildere peelings worden vaak thuis uitgevoerd door patiënten die niet veel tijd hebben, terwijl sterkere peelings door een dermatoloog of cosmetisch arts moeten worden uitgevoerd.
Acne is een ontsteking van de huid. Het komt vooral voor op de gezicht, nek, borst en rug. Acne kan jeuken of pijnlijk aanvoelen. Soms is het ook ergens anders op het lichaam te zien, zoals op de benen of armen. Acne is niet besmettelijk, maar het kan wel erg lastig zijn om ermee om te gaan.
Mesotherapie is een natuurlijke behandelmethode waarbij kleine hoeveelheden geneesmiddelen, vitamines en mineralen worden toegediend in de mesodermis, het middenlaagje van de huid. Deze methode stimuleert het lichaam om zelf herstellende mechanismen in werking te stellen. Mesotherapie is geschikt voor diverse huidproblemen, waaronder rimpels, pigmentvlekken, acne en rosacea.

Reviews

4.7

Op basis van 79 reviews

Google

0.0 

Geen reviews

Facebook

5.0

Op basis van 34 reviews

Kliniekbeleving

Contact opnemen met Mourits Huidtherapie

Heb je vragen of wil je een prijsopgave ontvangen? Neem contact op met Mourits Huidtherapie.

Prijsopgave betaalde kliniek

Meer weten over
Mourits Huidtherapie?

Gratis en vrijblijvend


Laan van Meerdervoort 434, 2563 BE Den Haag

Toon telefoonnummer

KliniekbelevingVind direct de beste klinieken voor jouw behandeling