Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Morpheus 8

De Morpheus 8 microneedling behandeling is een innovatieve behandeling die door verschillende klinieken wordt aangeboden. Deze behandeling combineert de voordelen van microneedling met de voordelen van radiofrequentie (RF) energie, wat resulteert in een effectieve anti-aging oplossing die de huidtextuur verbetert en veroudering tegengaat.

Betrouwbare klinieken

Betrouwbare klinieken

Gecertificeerde bedrijven

Vergelijk tarieven

Vergelijk tarieven

Ontvang gratis prijsopgaven

Bekijk behandelingen

Bekijk behandelingen

Betrouwbare informatie

Belangrijke informatie over Morpheus 8


Duur van de behandeling: 30 – 60 minuten


Het resultaat: Grotendeels permanent


Gemiddelde tarieven: €500 – €1500


Behandelgebied: Gezicht

De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van een Morpheus 8-apparaat, dat speciaal is ontworpen om de huid te vernieuwen en te verjongen. Het apparaat maakt gebruik van kleine naaldjes die de huid binnendringen en kleine gaatjes creëren. Deze gaatjes stimuleren de aanmaak van collageen en elastine in de huid, wat resulteert in een strakkere, gladdere en jonger uitziende huid.

Wat deze behandeling onderscheid van een gewone microneedling behandeling

Tijdens de behandeling wordt ook radiofrequentie (RF) energie toegepast op de huid. Deze energie dringt dieper door in de huidlagen en stimuleert de productie van nieuw collageen en elastine. Dit helpt de huid te verstevigen en vermindert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels.

De Microneedling Morpheus 8-behandeling kan worden toegepast op verschillende delen van het lichaam, waaronder het gezicht, de hals, de handen en het lichaam. Het is geschikt voor alle huidtypes en kan worden gebruikt om verschillende huidproblemen te behandelen, waaronder acne, littekens, hieperpigmentatie, veroudering en meer.

Bij Kliniek Beleving wordt de Microneedling Morpheus 8-behandeling aangeboden door de beste klinieken en specialisten. Zij beoordelen uw huid en bepalen de beste behandelmethode die passen bij uw huid.

De voordelen van een Morpheus 8 behandeling

De Morpheus 8-behandeling heeft verschillende voordelen voor de huid, waaronder:

1. Verbeterde huidtextuur: Door de stimulatie van collageen en elastine in de huid, kan de huidtextuur worden verbeterd. Dit resulteert in een gladdere en jonger uitziende huid.

2. Vermindering van fijne lijntjes en rimpels: De Morpheus 8-behandeling kan helpen om fijne lijntjes en rimpels te verminderen, waardoor de huid er jonger en stralender uitziet.

3. Huidverstrakking: Door de radiofrequentie-energie in de behandeling kan de huid worden verstevigd en gelift, wat kan helpen bij het verminderen van verslapping en het herstellen van de contouren van het gezicht, de armen, benen of buik. Eigenlijk op alle delen van het lichaam.

4. Vermindering van hieperpigmentatie: De behandeling kan helpen bij het verminderen van hieperpigmentatie zoals donkere vlekken en zonnevlekken.

5. Behandeling van acne en littekens: Door de stimulatie van de collageenproductie kan de behandeling helpen bij het verbeteren van de huidconditie en het verminderen van acne-littekens.

6. Minimale hersteltijd: De Morpheus 8-behandeling heeft een minimale hersteltijd. U kunt gelijk na de behandeling alle activiteiten uitvoeren. Echter raden we aan nog niet in de zon te zitten of onder een zonnebank te liggen. De huid zal wat strak en warm aanvoelen. Ook kan uw huid wat rood zijn.

7. Langdurige resultaten: De resultaten van de Morpheus 8-behandeling zijn langdurig en kunnen tot wel twee jaar aanhouden, afhankelijk van de individuele omstandigheden.

8. Geschikt voor alle huidtypen: De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften en huidconditie.

Kortom, de Morpheus 8-behandeling biedt verschillende voordelen voor de huid, waardoor het een effectieve en populaire behandeling is voor het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van rimpels en het herstellen van de huidconditie.

Tip: vergelijk 4 klinieken

Tarieven van klinieken vergelijken

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste Morpheus 8 klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Het aantal behandelingen dat nodig is om het maximale resultaat te behalen met de Morpheus 8-behandeling kan variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van de individuele omstandigheden en de gewenste resultaten.

Over het algemeen wordt aangeraden om meerdere behandelingen te ondergaan voor het beste resultaat. Dit kan variëren van drie tot zes behandelingen, met tussenpozen van vier tot zes weken tussen elke behandeling. Het exacte aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van de specifieke behoeften en doelen van de patiënt.

Na elke behandeling zal er een geleidelijke verbetering van de huid te zien zijn. Het is belangrijk om na elke behandeling de juiste nazorginstructies op te volgen om het beste resultaat te behalen.

Instructies voor na de morpheus 8 behandeling

Na de Morpheus 8-behandeling zijn er enkele belangrijke adviezen die moeten worden opgevolgd om het beste resultaat te behalen en eventuele bijwerkingen te minimaliseren:

1. Vermijd blootstelling aan de zon: Na de behandeling is de huid gevoeliger voor de zon. Het is belangrijk om blootstelling aan de zon te vermijden. Ten minste 4 tot 6 weken na de behandeling. Is het niet mogelijk om de zon te vermijde, gebruik dan altijd een gezichtscrème met een SPF 50.

2. Vermijd sportactiviteiten: Vermijd sportactiviteiten gedurende ten minste 24 uur na de behandeling om overmatig zweten en bloedcirculatie in het gezicht te voorkomen.

3. Gebruik geen make-up: Vermijd het gebruik van make-up op het behandelde gebied gedurende ten minste 24 uur na de behandeling.

4. Gebruik milde reinigingsproducten: Gebruik milde reinigingsproducten op het behandelde gebied gedurende ten minste 48 uur na de behandeling.

6. Gebruik een vochtinbrengende crème: Gebruik een vochtinbrengende crème om de huid gehydrateerd te houden en het herstelproces te bevorderen. Drink daarnaast ook de aanbeboven hoeveelheid water. Dat ligt tussen de 2 en de 3 liter per dag.

7. Volg de instructies van uw specialist op: Volg de instructies van uw specialist op om het beste resultaat te behalen en eventuele bijwerkingen te minimaliseren.

Het is normaal dat de huid na de behandeling enige roodheid, zwelling en gevoeligheid vertoont. Deze symptomen zullen geleidelijk afnemen en verdwijnen binnen enkele dagen tot een week na de behandeling.

Vergelijk klinieken voor een Morpheus 8 behandeling

Op basis van:


Ervaringen en reviews
Tarieven
Behandelingen
Locatie

KliniekbelevingVind direct de beste klinieken voor jouw behandeling

De beste klinieken voor een Morpheus 8 behandeling

Kliniekbeleving.nl heeft de beste klinieken voor een Morpheus 8 behandeling voor je op een rij gezet. Je kunt de klinieken bekijken en vergelijken. Tip: vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgave aan bij 4 klinieken en vergelijk deze met elkaar!

Mourits Huidtherapie Den Haag

Mourits Huidtherapie is gespecialiseerd huidtherapeutische praktijk. Zij zijn gespecialiseerd in zowel cosmetische als medische huidproblemen.

Laan van Meerdervoort 434, 2563 BE Den Haag

Laser ontharen, Littekencorrectie, Hydrafacial, Tatoeage verwijderen, Acne, Mesotherapie, TCA peeling, Pigmentvlekken, Micro haar pigmentatie, Mesotherapie

79 beoordelingen

9.4

Veelgestelde vragen over een Morpheus 8 behandeling.

Ben je van plan om een Morpheus 8 behandeling te nemen? Maar heb je nog vragen? Wij hebben de veelgestelde vragen voor je op een rij gezet. Toch nog vragen of advies nodig over een behandeling? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen!

Is de Morpheus 8-behandeling pijnlijk?
Nee, de behandeling kan een beetje ongemakkelijk aanvoelen, maar de meeste patiënten ervaren geen pijn. Er wordt vaak door de specialist een verdovende crème aangebracht om pijn te verminderen. U kunt dit ook zelf doen van tevoren.
Voor wie is de Morpheus 8-behandeling geschikt?
De behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden met huidproblemen zoals rimpels, fijne lijntjes, huidverslappingen, littekens of pigmentvlekken.
Wanneer is het resultaat zichtbaar?
Vlak na de behandeling is er al een resultaat te zien. Echter hangt het van het aantal behandelingen af om het beste resultaat te kunnen waarnemen. Heeft u 3 behandelingen nodig, dan zal dit resultaat pas zichtbaar zijn na de laatste behandeling.
Is de behandeling veilig?
De Morpheus 8-behandeling is een veilige en effectieve behandeling die FDA-goedgekeurd is. Het wordt altijd uitgevoerd door ervaren specialisten en er zijn zelden complicaties of bijwerkingen gemeld.

Vergelijk 4 klinieken voor een Morpheus 8 behandeling

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste Morpheus 8 klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.