Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Mesotherapie

Mesotherapie behandeling is een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging. De behandeling is geschikt voor zowel jong als oud en verbetert de algehele huidconditie. Mesotherapie bestaat uit rijk gevulde cocktails van vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur. De cellen worden gevoed en de collageen- en elastine aanmaak wordt gestimuleerd. De hoog gedoseerde ingrediënten geven uw huid een boost, waardoor preventief de verschijnselen van het huidverouderingsproces tegen wordt gegaan.

Betrouwbare klinieken

Betrouwbare klinieken

Gecertificeerde bedrijven

Vergelijk tarieven

Vergelijk tarieven

Ontvang gratis prijsopgaven

Bekijk behandelingen

Bekijk behandelingen

Betrouwbare informatie

Belangrijke informatie over mesotherapie


Duur van de behandeling: 30 – 60 minuten


Het resultaat: 6 – 12 maanden


Gemiddelde tarieven: €500 – €1000


Behandelgebied: Traangoot, wangen, neus

Wat is mesotherapie?

Mesotherapie is een relatief nieuwe behandeling, maar heeft al vele positieve reviews ontvangen van dermatologen en huidtherapeuten. De behandeling is veilig en effectief, waardoor het steeds populairder wordt. Tijdens een behandeling worden er via kleine injecties hoog gedoseerde ingrediënten in de mesoderm (laag tussen de epidermis en dermis) geïnjecteerd. Dit stimuleert het herstellend vermogen van de huid, wat leidt tot een algehele verbetering van de huidconditie. De ingrediënten zoals hyaluronzuur zorgen ervoor dat er collageen wordt aangemaakt in de huid. Dat zorgt weer voor meer elastine en huidverbeteringen.

Wat zijn de voordelen?

Mesotherapie biedt vele voordelen, zowel op korte- als lange termijn. De behandeling is niet alleen preventief, maar kan ook bestaande huidproblemen aanpakken. De kleine injecties zijn pijnloos, waardoor je direct na de behandeling weer door kunt gaan met je dagelijkse activiteiten. Mesotherapie is een veelzijdige behandeling die kan worden toegepast op verschillende huidproblemen. Denk hierbij aan acne, littekens, rimpels, pigmentvlekken en roodheid.

Mesotherapie: Voor iedereen!

De mesotherapie behandeling is geschikt voor alle leeftijden en huidtypes. Het is een veilige en effectieve behandeling die door dermatologen en huidtherapeuten wordt aangeraden. Voor de beste resultaten wordt er vaak een kuur van mesotherapie behandelingen afgeraden. In sommige gevallen is één behandeling al voldoende, maar in andere gevallen zijn meerdere behandelingen nodig. Dit hangt af van het huidtype, leeftijd en het probleem dat je wilt aanpakken.

Tip: vergelijk 4 klinieken

Tarieven van klinieken vergelijken

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste mesotherapie klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

Het resultaat van mesotherapie

Mesotherapie geeft je huid een boost, waardoor de huidveroudering tegengegaan wordt. Na een kuur mesotherapie behandelingen zal je huid stralen en gezonder ogen. De rijke cocktail aan vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur voeden de huidcellen, stimuleren de collageenaanmaak en maken de huid elastischer. Het resultaat is een frissere, jongere en gezondere uitstraling!

Belevingen van anderen

Op onze website vind je verschillende belevingen van anderen. Bekijk de resultaten en vergelijk klinieken met elkaar om een passende kliniek voor jou te vinden. De kosten van mesotherapie zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan het aantal behandelingen, de kliniek waar je terecht komt en de huidproblemen die je wilt aanpakken. Neem contact op met een kliniek bij jouw in de buurt en vraag een vrijblijvend consult aan.

Vergelijk klinieken voor een mesotherapie behandeling

Op basis van:


Ervaringen en reviews
Tarieven
Behandelingen
Locatie

KliniekbelevingVind direct de beste klinieken voor jouw behandeling

De beste klinieken voor een mesotherapie behandeling

Kliniekbeleving.nl heeft de beste klinieken voor een mesotherapie behandeling voor je op een rij gezet. Je kunt de klinieken bekijken en vergelijken. Tip: vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgave aan bij 4 klinieken en vergelijk deze met elkaar!

Mourits Huidtherapie Den Haag

Mourits Huidtherapie is gespecialiseerd huidtherapeutische praktijk. Zij zijn gespecialiseerd in zowel cosmetische als medische huidproblemen.

Laan van Meerdervoort 434, 2563 BE Den Haag

Laser ontharen, Littekencorrectie, Hydrafacial, Tatoeage verwijderen, Acne, Mesotherapie, TCA peeling, Pigmentvlekken, Micro haar pigmentatie, Mesotherapie

79 beoordelingen

9.4

Vergelijk 4 klinieken voor een mesotherapie behandeling

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste mesotherapie klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.