Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Elipse maagballon kosten

Wij bieden uitgebreide informatie over verschillende maagballon behandelingen, waaronder de Elipse maagballon. Deze innovatieve methode is een populair alternatief geworden voor traditionele diëten en operaties bij overgewicht.

Betrouwbare klinieken

Betrouwbare klinieken

Gecertificeerde bedrijven

Vergelijk tarieven

Vergelijk tarieven

Ontvang gratis prijsopgaven

Bekijk behandelingen

Bekijk behandelingen

Betrouwbare informatie

Belangrijke informatie over maagballon


Duur van de behandeling: 20 minuten


Het resultaat: Permanent


Gemiddelde tarieven: €900 – €4000


Behandelgebied: Maag

Wat is een Elipse maagballon?

De Elipse maagballon is een unieke, doorslikbare capsule die, eenmaal in de maag geplaatst, zichzelf opvult en zorgt voor een vol gevoel. Deze procedure vereist geen operatie, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor velen. Patiënten ervaren minder hongergevoel en zijn geneigd kleinere porties te eten, wat bijdraagt aan blijvend gewichtsverlies. De kosten van de maagballon zijn redelijk gemiddeld in vergelijking tot andere. 

De Elipse maagballon, vaak beschouwd als de ideale oplossing voor mensen met een BMI van 27 of hoger, biedt een natuurlijke weg naar gewichtsverlies. Deze behandeling, die een vol gevoel geeft zonder de noodzaak van een operatie zoals maagverkleining, helpt patiënten snel gewicht te verliezen. In tegenstelling tot procedures die narcose of endoscopie vereisen, wordt de Elipse via de slokdarm ingebracht, wat de kans op complicaties vermindert. Deze methode is bijzonder effectief voor patiënten die worstelen met obesitas, waarbij een combinatie van dieet, levensstijlveranderingen en lichaamsbeweging wordt aangeraden om het streefgewicht te bereiken en te behouden. Zonder de noodzaak voor aanvullende medicatie, biedt het een veilige optie om kilo’s te verliezen en een nieuw gewicht te behouden, terwijl het risico op misselijkheid minimaal blijft.

Kosten van de elipse maagballon

De kosten voor een Elipse maagballon variëren, maar liggen gemiddeld tussen €2.500 en €4.000. Deze prijs omvat de plaatsing van de ballon, regelmatige consultaties en de uiteindelijke verwijdering. Het is belangrijk op te merken dat de Elipse maagballon na ongeveer 16 weken vanzelf leegloopt en op natuurlijke wijze het lichaam verlaat.

Tip: vergelijk 4 klinieken

Tarieven van klinieken vergelijken

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste maagballon klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

Voordelen van de Elipse maagballon

Blijvend Gewichtsverlies: Veel patiënten verliezen gemiddeld 10 tot 15 kilo, een significant verschil vergeleken met de resultaten die met gewone diëten optreden.

Geen Operatie Nodig: De Elipse maagballon wordt geplaatst zonder chirurgische ingreep, wat het risico op complicaties vermindert.

Gezond Eetpatroon: Het helpt bij het ontwikkelen van een gezonder eetpatroon door het beperken van voedselinname en het bevorderen van een vol gevoel.

Verbetering van de Body Mass Index (BMI): Het kan aanzienlijk helpen bij het verlagen van de BMI, vooral bij patiënten die als zwaarlijvig genoeg worden beschouwd.

Het proces van de plaatsing

Het proces begint met een eerste consult waarin wordt bepaald of de patiënt geschikt is voor de Elipse maagballon. Na het plaatsen van de ballon worden regelmatige afspraken gemaakt om de voortgang te monitoren en ondersteuning te bieden.

De Elipse maagballon is een uitstekende optie voor patiënten die op zoek zijn naar een niet-invasieve, effectieve oplossing voor gewichtsverlies. Deze methode biedt een veilige manier om snel gewicht te verliezen en bevordert een gezonde levensstijl. Het is belangrijk om te onthouden dat de Elipse maagballon het beste werkt in combinatie met een toegewijd dieet en levensstijlveranderingen. Bij Kliniekbeleving.nl zijn we toegewijd aan het verstrekken van accurate en nuttige informatie om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen over uw gezondheid en welzijn.

Vergelijk klinieken voor een maagballon behandeling

Op basis van:


Ervaringen en reviews
Tarieven
Behandelingen
Locatie

KliniekbelevingVind direct de beste klinieken voor jouw behandeling

Vergelijk 4 klinieken voor een maagballon behandeling

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste maagballon klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.