Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Allurion Maagballon kosten

Deze innovatieve benadering voor gewichtsverlies wint aan populariteit, en terecht. Hier bespreken we de maagballon kosten, vergoedingsmogelijkheden, voordelen en betalingsopties van de Allurion maagballon. Patiënten die kiezen voor de Allurion maagballon, ervaren vaak een vol gevoel, wat helpt bij het afvallen. Deze behandeling, bestaande uit een capsule die via de slokdarm in de maag wordt gebracht, past goed bij een gezonde levensstijl en dieet. Ideaal voor personen met een BMI van 27 of hoger, helpt het bij het snel verliezen van gewicht op een natuurlijke wijze, zonder het lichaamsgewicht door obesitas gerelateerde complicaties te belasten. Misselijkheid kan voorkomen, maar deze behandeling is ontworpen om met minimale complicaties te werken, waardoor patiënten op een veilige en effectieve manier gewicht verliezen.

Betrouwbare klinieken

Betrouwbare klinieken

Gecertificeerde bedrijven

Vergelijk tarieven

Vergelijk tarieven

Ontvang gratis prijsopgaven

Bekijk behandelingen

Bekijk behandelingen

Betrouwbare informatie

Belangrijke informatie over maagballon


Duur van de behandeling: 20 minuten


Het resultaat: Permanent


Gemiddelde tarieven: €900 – €4000


Behandelgebied: Maag

Wat zijn de kosten van een Allurion maagballon?

De Allurion maagballon is een unieke en effectieve oplossing voor gewichtsverlies. Het is een doorslikbare maagballon, waardoor een operatie overbodig is. De kosten voor het plaatsen van deze maagballon variëren, maar liggen doorgaans tussen de €3.500 en €5.000. Deze prijs is inclusief de plaatsing van de ballon, de begeleiding tijdens het proces en de verwijdering na zes maanden.

Vergoeding van de Allurion maagballon

In de meeste gevallen worden de kosten voor een Allurion maagballon niet direct door de zorgverzekering vergoed. Echter, afhankelijk van uw verzekeraar en polisvoorwaarden, kunnen er mogelijkheden zijn voor gedeeltelijke vergoeding, vooral als er sprake is van medische noodzaak.

Waarom kiezen voor een Allurion maagballon?

De Allurion maagballon is een ideale keuze voor personen die streven naar snel afvallen en een gezond eetpatroon willen ontwikkelen. Deze tijdelijke maagballon wordt in de maag geplaatst zonder operatie en laat zich na ongeveer zes maanden vanzelf leeglopen. Patiënten ervaren vaak een vermindering in hongergevoel, waardoor ze kleinere porties eten en een verzadigd gevoel ervaren. Hierdoor kan men gemiddeld 10 tot 15 kilo afvallen.

Tip: vergelijk 4 klinieken

Tarieven van klinieken vergelijken

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste maagballon klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

Allurion maagballon betalen in termijnen

Voor sommige patiënten kan de investering in een Allurion maagballon aanzienlijk zijn. Gelukkig bieden sommige klinieken de mogelijkheid om de kosten in termijnen te betalen. Dit maakt de behandeling toegankelijker en biedt een flexibele betalingsoptie voor diegenen die baat kunnen hebben bij deze methode.

Belangrijke punten van overweging

Blijvend Gewichtsverlies: De Allurion maagballon is een hulpmiddel dat blijvend gewichtsverlies kan ondersteunen, mits gecombineerd met een gezonde levensstijl.

Body Mass Index (BMI): Deze behandeling is bijzonder geschikt voor mensen met een hogere BMI die traditionele diëten en afvalmethoden hebben geprobeerd zonder succes.

Veiligheid en Comfort: De Allurion maagballon is een veilige en comfortabele optie voor gewichtsverlies, zonder de noodzaak voor een operatie.

Begeleiding: Begeleiding en ondersteuning zijn essentieel bij het gebruik van de Allurion maagballon, wat bijdraagt aan een effectievere en duurzamere gewichtsverlieservaring.

De Allurion maagballon biedt een veelbelovende oplossing voor diegenen die zoeken naar een effectieve manier om gewicht te verliezen. Hoewel de kosten aanzienlijk kunnen zijn, biedt de mogelijkheid tot betaling in termijnen en de potentie voor gedeeltelijke vergoeding, meer toegankelijkheid voor deze behandeling.

Vergelijk klinieken voor een maagballon behandeling

Op basis van:


Ervaringen en reviews
Tarieven
Behandelingen
Locatie

KliniekbelevingVind direct de beste klinieken voor jouw behandeling

Vergelijk 4 klinieken voor een maagballon behandeling

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste maagballon klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.