Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Liquid facelift

Wanneer je ouder wordt, verandert je gezicht. De huid verliest elasticiteit en stevigheid, waardoor rimpels ontstaan en plooien die blijvend zijn. Ook neemt het vochtgehalte in de huid af, wat leidt tot het ontstaan van expressielijnen. Gelukkig bestaat er een niet-operatieve facelift behandeling: een liquid facelift! Je leest hieronder alles over de liquid facelift behandeling!

Betrouwbare klinieken

Betrouwbare klinieken

Gecertificeerde bedrijven

Vergelijk tarieven

Vergelijk tarieven

Ontvang gratis prijsopgaven

Bekijk behandelingen

Bekijk behandelingen

Betrouwbare informatie

Belangrijke informatie over liquid facelift


Duur van de behandeling: 45 minuten


Het resultaat: 18 – 24 maanden


Gemiddelde tarieven: €850 – €4000


Behandelgebied: Gezicht

Wat is een liquid facelift behandeling?

Een liquid facelift is een niet-operatieve facelift behandeling die gebruikt wordt om gezichtsveroudering tegen te gaan. Tijdens deze behandeling worden biologisch afbreekbare filler injecties gebruikt om het gezicht voller en strakker te maken. De liquid facelift kan ook helpen bij het verminderen van wallen, donkere kringen onder je ogen, littekens en andere oneffenheden in het gezicht. Een liquid facelift behandeling laat je gezicht een jonge en frisse uitstraling geven zonder dat het heel onnatuurlijk oogt.

Hoe werkt een liquid facelift?

Een liquid facelift behandeling kan op verschillende manieren worden toegepast. De meeste liquid facelifts worden uitgevoerd door het gebruik van injectienaalden, zoals fillers of botox. Deze middelen helpen bij het liften en verbeteren van de huidstructuur, waardoor je gezicht voller en strakker lijkt. De liquid facelift behandeling bestaat uit vier elementen welke bepalen hoe je gezicht weer een jonge en frisse uitstraling krijgt:

– Rimpels en lijntjes in het gezicht worden weer opgevuld. Denk aan de plooien bij de lippen of neus.
– Relaxeren
– Revitalisatie van de huid
– Contouren van je gezicht herstellen door bijvoorbeeld de kaaklijn of wangen op te vullen.

Na de liquid facelift behandeling

Na het injecteren van de fillers kunnen kleine zwellingen, jeuk, roodheid, tintelingen of blauwe plekken optreden in het gezicht. Dit is normaal en zullen vanzelf weer verdwijnen.

Tip: vergelijk 4 klinieken

Tarieven van klinieken vergelijken

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste liquid facelift klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Afhankelijk van het middel dat gebruikt wordt, kan een liquid facelift resultaat tot wel 18 maanden zichtbaar zijn. Het is dus niet noodzakelijk om elk jaar terug te komen voor een nieuwe liquid facelift behandeling. Echter, als je wilt dat het resultaat langer zichtbaar blijft, is het aan te raden om elke 12 maanden een touch-up liquid facelift behandeling te ondergaan.

Als je geïnteresseerd bent in een liquid facelift behandeling en je wilt meer weten, neem dan contact op met een erkende kliniek in jouw buurt! Zij kunnen je helpen met het bepalen of een liquid facelift behandeling iets voor jou is. Tot slot, wees voorzichtig met klinieken die goedkope liquid facelifts aanbieden. Deze klinieken gebruiken vaak minder veilige middelen en procedures, waardoor er grotere kans is op complicaties. Kies dus altijd voor een erkende kliniek met ervaren artsen!

Belevingen van anderen

Ben je benieuwd naar de beleving van anderen?Je kunt hier allerlei verschillende belevingen van anderen vinden. Vergelijk de klinieken en vind jou geschikte en passende kliniek. Je kunt altijd een vrijblijvend consult aanvragen waarin je alle informatie te weten komt en je vragen kunt stellen.

Vergelijk klinieken voor een liquid facelift behandeling

Op basis van:


Ervaringen en reviews
Tarieven
Behandelingen
Locatie

KliniekbelevingVind direct de beste klinieken voor jouw behandeling

Veelgestelde vragen over een liquid facelift behandeling.

Ben je van plan om een liquid facelift behandeling te nemen? Maar heb je nog vragen? Wij hebben de veelgestelde vragen voor je op een rij gezet. Toch nog vragen of advies nodig over een behandeling? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen!

Wat is een liquid facelift precies?
Een liquid facelift is een innovatieve, niet-invasieve cosmetische procedure waarbij injectables zoals dermale vullers en botox worden gebruikt om rimpels te verminderen, het volume en de contouren van het gezicht te herstellen en een jeugdiger uiterlijk te krijgen. In tegenstelling tot traditionele facelifts, een liquid facelift is een snelle en relatief pijnloze manier om het uiterlijk van uw gezicht te verbeteren zonder operatie.
Wat zijn de voordelen van een liquid facelift?
Een liquid facelift kan rimpels helpen verminderen, het gezichtsvolume herstellen, het gezicht contouren en vorm geven, verslapte huid optillen en holle ruimtes opvullen voor een jeugdiger uiterlijk. De resultaten zijn onmiddellijk en langdurig. Omdat er bij deze procedure niet wordt gesneden of geopereerd, is de hersteltijd veel korter dan bij traditionele facelifts.

Hoe lang duren de resultaten?
De resultaten van een liquid facelift duren doorgaans 12-18 maanden, afhankelijk van het type injectable gebruikt en het behandelde gebied. Om uw resultaten te behouden, moet u mogelijk om de 6 maanden een herhalingsafspraak maken.

Is een liquid facelift veilig?
Ja, indien uitgevoerd door een ervaren en gekwalificeerde professional, wordt een liquid facelift als zeer veilig en effectief beschouwd. Er zijn echter bepaalde risico’s verbonden aan elke medische procedure, dus het is belangrijk om de mogelijke bijwerkingen met uw arts te bespreken voordat u beslist of deze behandeling voor u geschikt is.

Wat kan ik verwachten tijdens het herstel?
Het herstel van een liquid facelift is meestal snel en gemakkelijk. Onmiddellijk na de procedure kan enige roodheid of zwelling optreden, die na een paar dagen verdwijnt. U kunt ook wat blauwe plekken of gevoeligheid op de injectieplaatsen ervaren, maar dit zou binnen ongeveer een week moeten verdwijnen. In de meeste gevallen kunt u meteen uw normale activiteiten hervatten.

Vergelijk 4 klinieken voor een liquid facelift behandeling

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste liquid facelift klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.