Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Lippen opvullen? Kies voor fillers!

Steeds meer vrouwen, maar ook mannen, kiezen voor fillers. Fillers zijn een populaire behandeling om de natuurlijke schoonheid van de lippen te verbeteren door ze voller, symmetrisch en definitiever te maken. Overigens worden fillers ook gebruikt om andere gebieden in het gezicht te behandelen om rimpels te verminderen. Ook bij de traangoot of kaak worden vaak fillers gebruikt.

Injecteerbare fillers worden gebruikt voor het vergroten van de lippen. Deze injectables, ook wel lipfillers genoemd, bevatten hyaluronzuur dat is ontwikkeld om het verloren volume en de vorm van de lippen te herstellen, waardoor ze voller en beter gevormd worden. Hyaluronzuur geeft resultaten die er volkomen natuurlijk uitzien, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u er overdreven uitziet. Uiteraard is het wel belangrijk om te kiezen voor een professionele kliniek wanneer je deze bahdenel wilt laten uitvoeren. Het resultaat kan drie maanden tot een jaar duren, afhankelijk van het gekozen type filler. Daarnaast is het deels ook persoonsgebonden. Bij de een zal het resultaat langer zichtbaar zijn dan bij de ander.

De voordelen van fillers voor de lippen

De belangrijkste voordelen van het gebruik van lipfillers zijn een verbeterde gezichtsstructuur, een verbeterde lippen en het voorkomen van rimpels. Fillers verbeteren de gezichtsstructuur door het gezicht evenwichtiger te maken, met vollere lippen en een beter gevormde kaaklijn. Ook kunnen oneffenheden weggewerkt worden en rimpels behoorlijk verminderd worden. Uw lippen zien er ook voller en gladder uit, terwijl eventuele rimpels die u al heeft, worden verminderd of voorkomen. Het is dan ook logisch dat veel vrouwen kiezen voor deze behandeling. Het wordt zowel toegepast bij jonge vrouwen als bij vrouwen op leeftijd.

Lippen opvullen

De nadelen van lippen opvullen

Uiteraard zijn er ook een aantal nadelen aan lipfillers. Bijvoorbeeldis er kans op infectie of een allergische reactie. Echter komt dit vrijwel niet voor wanneer dit door een specialist wordt gedaan. Daarom is het belangrijk een ervaren kliniek en een ervaren arts te kiezen die de behandeling veilig kan uitvoeren. Je weet dan zeker dat alles volgens de juiste werkwijze wordt gedaan. Er zijn ook enkele andere risico’s zoals zwelling, blauwe plekken en verhoogde gevoeligheid in het gebied. Deze risico’s zijn echter zeer klein als u naar een deskundige arts gaat.

Tip: vergelijk 4 klinieken

Tarieven van klinieken vergelijken

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

Natuurlijke volle lippen

Als u vollere lippen wilt zijn de fillers een uitstekende optie. Ze kunnen u de volle en mooie lippen geven die u zo graag wilt, zonder lange herstelperiode of complicaties. Je kunt overigens ook zelf de hoeveelheid bepalen. Hierdoor is een natuurlijk resultaat mogelijk. Fillers verbeteren niet alleen uw uiterlijk, maar geven u ook meer vertrouwen in uzelf. Veel vrouwen zijn namelijk onzeker over hun lippen. Met lipfillers hoeft u zich geen zorgen te maken dat het er na de behandeling overdreven uitziet, want de resultaten zien er heel natuurlijk uit.

De lip filler behandeling is een populaire cosmetische ingreep die dunne, smalle lippen opvullen en een vollere uitstraling geven. Het opvullen van de lippen met lip fillers gebeurt op een natuurlijke manier, waardoor asymmetrische lippen gecorrigeerd kunnen worden. Voordat de behandeling begint, kan een verdovende crème of verdovende zalf worden aangebracht om eventueel ongemak te verminderen. Een ervaren cosmetisch arts voert de procedure uit, waarbij de lippen zorgvuldig worden gevormd en opgevuld. Na de behandeling kunnen make-up technieken worden gebruikt om de volle lippen verder te accentueren, en zo een prachtige lippenlook te creëren.

Misschien vind je dit interessant

Vergelijk 4 klinieken voor een filler behandeling

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste filler klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.