Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde Amsterdam Zuid

Geen beoordelingen  0.0

Informatie over Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde Amsterdam Zuid

Dit is de pagina van Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde Amsterdam Zuid op Kliniekbeleving.nl. Op deze pagina vindt u gegevens over Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde Amsterdam Zuid en de behandelingen die deze kliniek aanbiedt.

Ben je op zoek naar een kliniek en wil je behandelingen en tarieven met elkaar vergelijken? Bij KliniekBeleving.nl helpen wij je om de juiste keuze te maken. Je kunt binnen 1 minuut 4 verschillende klinieken met elkaar vergelijken. Hierdoor heb je direct een goed beeld van de behandelingen en de kosten die hieraan verbonden zijn.

Behandelingen

Een gebitsrenovatie is een cosmetische behandeling waarbij beschadigde of verkleurde tanden worden hersteld. Het kan bestaan uit verschillende behandelingen, zoals het aanbrengen van facings, witte vullingen of het plaatsen van kronen.
Facings zijn dunne platen die over de voorkant van je tanden geplakt worden. Ze bedekken eventuele beschadigingen en kunnen je tanden een stuk witter maken. Facings zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals composiet of porselein. Porselein facings zijn duurder, maar ze hebben een natuurlijke uitstraling en zijn daardoor vaak de voorkeur.
Tanden bleken is een cosmetische behandeling waarbij je tanden witter worden gemaakt. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, maar de meeste mensen kiezen ervoor om hun tanden te laten bleken bij de tandarts. Dit kan soms duur zijn, maar het resultaat is wel direct zichtbaar.

Reviews

Geen reviews beschikbaar voor deze kliniek.

Over Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde

Bedrijfsgegevens


Pieter Baststraat 21, 1071 TV Amsterdam

Vergelijk vrijblijvend meerdere klinieken.

Ontvang direct prijsopgave van de kliniek of vergelijk de tarieven van verschillende klinieken met elkaar.

Betrouwbare klinieken

Klinieken vergelijken

Prijsopgave ontvangen

*Gratis en vrijblijvend.

Prijsopgave ontvangen

Aanvragen worden direct doorgestuurd naar de kliniek.

Prijsopgave ontvangen

Meerdere klinieken vergelijken

Is dit jouw kliniek?

Claim je kliniek en pas direct de gegevens aan.