Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Hyaluronzuur fillers, wat zijn de voor en de nadelen

Hyaluronzuur fillers zijn een populair type gezichts filler dat wordt gebruikt voor niet-chirurgische cosmetische doeleinden. Het belangrijkste voordeel van deze behandelingen is dat ze uw huid opvullen en rimpels verminderen, waardoor u er jonger en frisser uitziet. Hyaluronzuur fillers hebben ook minder bijwerkingen dan andere soorten filers, zoals collageen- of vetinjecties. Hoewel hyaluronzuur fillers veel esthetische voordelen kunnen bieden, is het belangrijk om de voor- en nadelen ervan te kennen voordat u een beslissing neemt over een behandeling.

De voordelen van hyaluronzuur fillers

Het belangrijkste voordeel van hyaluronzuur fillers is dat ze veel minder invasief zijn dan andere vormen van gezichtsvergroting. Het is dan ook een laagdrempelige optie waar steeds meer mensen voor kiezen. Omdat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, is de kans op allergische reacties of andere bijwerkingen kleiner dan bij andere soorten fillers. Een ander groot voordeel is dat je een stuk minder make up nodig hebt na de behandeling.

Hoewel hyaluronzuur fillers veel voordelen hebben, zijn er natuurlijk altijd een aantal risico’s verbonden aan de procedure. Aangezien het resultaat van deze behandelingen niet permanent is en uiteindelijk in het lichaam worden afgebroken, kan het zijn dat u meerdere behandelingen nodig heeft om resultaten te behouden. De kosten kunnen na verloop van tijd oplopen, omdat er meerdere behandelingen nodig kunnen zijn. Dit is dan ook de reden dat veel vrouwen regelmatig deze behandelingen ondergaan. Afhankelijk van het type filler dat wordt gebruikt, kunnen na de behandeling zwellingen en blauwe plekken ontstaan.

Hyaluronzuur filler

Wanneer worden hyaluronzuur fillers gebruikt

Er zijn verschillende toepassingen waarvoor hyaluronzuur fillers kunnen worden gebruikt. Deze behandelingen worden vaak gebruikt om de lippen voller te maken, de wangen en slaap meer volume te geven, rimpels op te vullen en zelfs de gezichtscontouren te verbeteren. Het opvullen van de kaaklijn of een neuslippenplooi wordt dan ook door veel mensen gedaan. Hyaluronzuur fillers zijn ook nuttig voor het corrigeren van oneffenheden in de huid zoals ouderdomsvlekken en acne littekens. Het is dan ook erg veelzijdig!

Ook omdat permanente fillers verboden zijn, is hyalaronzuur de perfecte oplossing. Bij de meeste cosmetische behandelingen wordt hyaluronzuur gebruikt. Er is dan ook geen chirurgische ingreep nodig wanneer je een filler behandelingen ondergaat.

Tijdelijke fillers voor anti aging

Een hyaluronzuur filler behandeling wordt niet gezien als permanente fillers maar juist als tijdelijke filler. Een hyaluronzuur injectie wordt door veel vrouwen gebuikt om er jonger uit te zien en hun rimpels te verminderen. Bij een behandeling met hyaluronzuur wordt de filler in de huid geïnjecteerd. Het geïnjecteerde vulmiddel in het behandelde gebied wordt door sommige als pijnlijk ervaren, echter zul je van kleine injecties weinig last ervaren.

Tip: vergelijk 4 klinieken

Tarieven van klinieken vergelijken

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

Kies voor een specialistische kliniek voor hyaluronzuur fillers

Uiteindelijk kunnen hyaluronzuur fillers veel voordelen bieden en zijn een goede optie voor mensen die hun uiterlijk willen verbeteren zonder chirurgie. Je kunt altijd zelf kiezen hoe ver je hierin wilt gaan. Sommige vrouwen kiezen een heel natuurlijk uiterlijk met minimale hoeveelheid fillers. Andere vrouwen willen echter dat dit behoorlijk zichtbaar is. Het is echter belangrijk om de voor- en nadelen van dit type filler te overwegen om de beste behandeling te kiezen. Als u besluit om met hyaluronzuur het gezicht of de lippen te laten opvullen, is het noodzakelijk om een specialistische kliniek te kiezen. Dit zorgt dat het resultaat maximaal is, en natuurlijk dat de risico’s minimaal zijn.

Misschien vind je dit interessant

Vergelijk 4 klinieken voor een filler behandeling

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste filler klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.