Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Huidkliniek Dreamskin Amersfoort

18 Beoordelingen 9.8

Informatie over Huidkliniek Dreamskin Amersfoort

Huidkliniek Dreamskin is gespecialiseerd in een veel verschillende soorten huidbehandelingen. Onder andere behandelingen voor acne, huidverbetering, laser ontharen, pigmentstoornissen en meer. Hierbij wordt gefocust op kwalitatieve behandelingen waardoor comfort en kwaliteit toeneemt.

Behandelingen

Laser ontharen is een populaire methode van ontharing die veel mensen gebruiken. Het kan echter soms moeilijk zijn om te bepalen welke laserbehandeling het beste bij u past. Daarom is het belangrijk om te weten wat laser ontharen precies inhoudt en welke verschillende soorten er zijn voordat u een keuze maakt.
Hydrafacial is een medische behandeling die gebruik maakt van een speciale hydraulische massageapparaat om te helpen bij het verwijderen van onzuiverheden uit de huid. Het kan ook helpen bij het stimuleren van de bloedcirculatie en het verminderen van rimpels en fijne lijntjes. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en kan worden uitgevoerd door een dermatoloog of schoonheidsspecialist.
Een tatoeage verwijderen is een operatieve ingreep waarbij de tatoeage geheel of gedeeltelijk wordt verwijderd. Er zijn verschillende manieren om een tatoeage te verwijderen, maar de meeste methoden maken gebruik van lasertechnologie. Het is een pijnlijke en kostbare procedure, dus het is belangrijk om goed na te denken voordat je ervoor kiest om je tatoeage te laten verwijderen.
Acne is een ontsteking van de huid. Het komt vooral voor op de gezicht, nek, borst en rug. Acne kan jeuken of pijnlijk aanvoelen. Soms is het ook ergens anders op het lichaam te zien, zoals op de benen of armen. Acne is niet besmettelijk, maar het kan wel erg lastig zijn om ermee om te gaan.
Mesotherapie is een natuurlijke behandelmethode waarbij kleine hoeveelheden geneesmiddelen, vitamines en mineralen worden toegediend in de mesodermis, het middenlaagje van de huid. Deze methode stimuleert het lichaam om zelf herstellende mechanismen in werking te stellen. Mesotherapie is geschikt voor diverse huidproblemen, waaronder rimpels, pigmentvlekken, acne en rosacea.
Een tca peeling is een chemische peelingsbehandeling die gebruikt wordt om de huid te verjongen. Tca staat voor trichlooracetaat en is een zuur dat in verschillende concentraties kan worden gebruikt. Het effect van een tca peeling hangt af van de gebruikte concentratie. Een tca peeling met een hoge concentratie zal een sterker effect hebben dan een peeling met een lagere concentratie.
Cryolipolyse is een nieuwe, innovatieve methode voor het behandelen van vetcellen. Deze methode maakt gebruik van koude temperaturen om de vetcellen te verminderen en ze uiteindelijk te laten verdwijnen. Bovendien is cryolipolyse een veilige methode die geen schade toebrengt aan de huid of andere weefsels.
Pigmentvlekken zijn donkere vlekken die vooral voorkomen op de gezicht, nek, borst en rug. Pigmentvlekken kunnen vervelend zijn, maar ze zijn niet gevaarlijk. Soms is het nodig om ze operatief te verwijderen, maar soms is dat niet nodig.

Reviews

4.9 

Op basis van 18 reviews

Google

0.0 

Geen reviews

Facebook

5.0

Op basis van 34 reviews

Kliniekbeleving

Contact opnemen met Huidkliniek Dreamskin Amersfoort

Heb je vragen of wil je een prijsopgave ontvangen? Neem contact op met Huidkliniek Dreamskin Amersfoort.

Prijsopgave betaalde kliniek

Meer weten over
Huidkliniek Dreamskin Amersfoort?

Gratis en vrijblijvend


Arnhemseweg 1, 3811 NN Amersfoort

Toon telefoonnummer

KliniekbelevingVind direct de beste klinieken voor jouw behandeling