Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Gerstekorrels verwijderen, wat is de beste manier?

Gerstekorrels, ookwel milia genoemd, zijn kleine, witte bultjes die op uw huid kunnen verschijnen. Ze worden veroorzaakt door ophoping van keratine onder het huidoppervlak en kunnen moeilijk te verwijderen zijn. Gelukkig zijn er een paar methoden om Gerstekorrels te verwijderen. Veel mensen die hier last van hebt storing zicht hier behoorlijk aan. Vandaar dat het erg fijn is dat dit goed behandeld kan worden bij een kliniek.

Verschillende manieren om gerstekorrels te verwijderen

Er zijn een aantal manieren om gerstekorrels te verwijderen, afhankelijk van de ernst en de plek waarop deze zicht bevinden. Het is handig om van te voren goed te vergelijken welke behandelingen er zijn zodat je een goede keuze kan maken.

Chemische peelings: Chemische peelings worden gebruikt om de huid glad te maken en de zichtbaarheid van milia te verminderen. Deze behandeling wordt veel gebruikt bij huidklinieken voor verschillende aandoeningen. Wanneer je hiervoor kiest kunnen we meerdere behandelingen vereisen om het maximale resultaat te behalen.

Stikstof: Dit is een populaire methode om milia te verwijderen. Hierbij wordt vloeibare stikstof gebruikt om de cellen die milia veroorzaken te bevriezen en te doden. Deze behandeling kan worden uitgevoerd in een kliniek en duurt meestal slechts enkele minuten. Over het algemeen wordt deze behandeling niet heel veel gebruikt.

Gerstekorrels verwijderen

Laser behandeling: Laser behandelingen zijn erg populair bij huidklinieken. Dit wordt zeer breed ingezet voor allerlei aandoeningen. Het is dan ook een populaire behandelmethode voor het verwijderen van gerstekorrels omdat het is snel en relatief pijnloos. Het kan ook helpen bij het verminderen van andere oneffenheden in de huid zoals rimpels, littekens, acne en ouderdomsvlekken.

Manuele extractie: Bij deze methode haalt uw arts de gerstekorrels handmatig weg met een naald. Dit kan in een kliniek worden gedaan en is een methode die heel veel gebruikt wordt voor het verwijderen van gerstekorrels.

Tip: vergelijk 4 klinieken

Tarieven van klinieken vergelijken

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

Crèmes: Het gebruik van een crème kan helpen bij het verminderen van gerstekorrels. Het is dan ook vaak de eerste stap voor mensen die hier last van hebben als de klachten nog minimaal zijn. Deze methode wordt echter meestal niet gebruikt om bestaande gerstekorrels te verwijderen, maar om de vorming van nieuwe gerstekorrels te voorkomen.

Goed advies over het verwijderen van gerstekorrels

Welke methode u ook kiest, het is belangrijk om advies te vragen aan een ervaren kliniek/arts om er zeker van te zijn dat u de beste behandeling krijgt. Dit is namelijk afhankelijk van de staat en de ernst van de aandoening. Gerstekorrels kunnen vervelend zijn, maar met de juiste behandelingen kunnen ze gemakkelijk worden verwijderd.

Misschien vind je dit interessant

Vergelijk 4 klinieken voor een gerstekorrels behandeling

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste gerstekorrels klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.