Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Een strakke kaaklijn met kaaklijn fillers

Kaaklijn fillers, ook bekend als kaakvergroting of kinvergroting, worden gebruikt om de kaak en de kin voller en strakker te maken. Ze kunnen uw gezicht een scherpere definitie geven en het er evenwichtiger doen uitzien. Het doel van kaaklijn fillers is meestal het creëren van een gebeitelde, sterk uitziende kaak. Een strakke kaaklijn is ontzettend populair, dus het is dan ook logisch dat een hoop mensen kiezen voor deze behandeling.

Wat is het resultaat van kaaklijn fillers

Het resultaat van kaaklijn fillers is een meer gedefinieerd, jong gezicht. Kaaklijn fillers kunnen volume toevoegen aan de kin en kaak om deze beter te definiëren. Deze behandeling kan ook rimpels rond het ondergezicht verminderen, zodat u er jonger en frisser uitziet. Er zijn veel vrouwen en mannen die graag een strakke kaaklijn willen. Dit wordt namelijk als aantrekkelijk gezien.

Een kaaklijn filler behandeling

Met een kaaklijn filler behandeling kun je eenvoudig de kaaklijn verstrakken. Je hoeft hierdoor de verslapte huid niet langer te bedekken met make up, maar hebt een natuurlijke en mooie kaaklijn. Een behandeling met fillers is hiervoor zeer geschikt omdat het effectief is, en snel het gewenste resutaat behaald. Vooral mensen die ouder worden en last hebben van een verslapte kaaklijn kunnen kiezen voor de kaaklijn behandeling.

kaaklijn fillers

Wat zijn de risico’s van kaaklijn fillers?

Aan kaaklijn fillers zijn enkele risico’s verbonden, net als aan elke andere medische ingreep. Het is belangrijk om een ervaren arts te raadplegen voordat u deze ingreep laat uitvoeren. Vooraf kun je al je vragen stellen over de behandeling zoals de duur, het resultaat, kosten en meer. Het is ook belangrijk om de mogelijke bijwerkingen van te voren duidelijk te hebben, zoals blauwe plekken, zwelling, roodheid en gevoeligheid in het behandelde gebied. Deze bijwerkingen zouden echter tijdelijk moeten zijn en kunnen normaal gesproken worden behandeld met pijnstillers. Wanneer je de behandeling laat uitvoeren bij een gespecialiseerde kliniek, zullen deze risico’s minimaal zijn.

Snel een strakkere kaaklijn

Wil je graag een scherpe kaaklijn, dan is deze behandeling ideaal. Wanneer je last hebt van een slappe huid of wanneer de huid gaat hangen, is dit de juiste oplossing. Deze cosmetische behandeling is de laatste jaren steeds populairder geworden. Het zorgt immers voor een jeugdige uitstraling en je kunt de hoeveelheid fillers zelf bepalen.

Tip: vergelijk 4 klinieken

Tarieven van klinieken vergelijken

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

Hoelang heb je resultaat van kaaklijn fillers

Meestal is het resultaten van kaaklijn fillers 6 tot 18 maanden zichtbaar. De resultaten zijn ook afhankelijk van het soort filler dat gebruikt wordt, want er zijn verschillende soorten die verschillende effecten hebben. Om het gewenste resultaat te behouden, kan het nodig zijn de behandeling om de paar maanden te herhalen. Daarnaast is het natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid die er gebruikt wordt. Sommige mensen kiezen voor een minimale hoeveelheid terwijl andere mensen juist een zeer duidelijk resultaat willen door de behandeling.

Doordat de niet permanente fillers op den duur minder worden, zal het resultaat ook verminderen. Het kan dan nodig zijn een nieuwe behandeling te ondergaan indien je weer een krachtige kaaklijn wilt. Een cosmetisch arts kan je hierover adviseren. 

Over het geheel genomen bieden de kaaklijn fillers een eenvoudige en effectieve manier om een meer gedefinieerd en jeugdiger gezicht te krijgen. Zowel mannen en vrouwen kiezen voor deze behandeling. Hoewel er enkele risico’s aan de behandeling zijn verbonden, kunnen deze geminimaliseerd worden als deze in een gespecialiseerde kliniek door een ervaren arts worden uitgevoerd. De resultaten van kaaklijn fillers variëren afhankelijk van het type en de gebruikte hoeveelheid, maar duren over het algemeen 6 tot 18 maanden.

Misschien vind je dit interessant

Vergelijk 4 klinieken voor een filler behandeling

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste filler klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.