Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Een fronsrimpel, wat kun je er tegen doen?

Heb je last van een diepe fronsrimpel tussen uw wenkbrauwen? Door deze lijnen kunt u er boos, vermoeid of gewoon ouder dan uw leeftijd uitzien. Gelukkig zijn er verschillende behandelingen mogelijk om fronsrimpels te verminderen en uw gezicht er weer jeugdiger uit te laten zien.

Botox tegen een fronsrimpel

Een van de mogelijkheden zijn botox injecties. Wanneer de spieren die de frons veroorzaken worden geïnjecteerd met botox verzwakt het deze tijdelijk en voorkomt het dat de rimpels ontstaan. De effecten van botox duren gewoonlijk tot 4 maanden en moeten worden herhaald om de gewenste resultaten te behouden.

Een andere optie zijn dermale fillers. Dermale fillers worden net onder de huid geïnjecteerd om het gebied tussen uw ogen op te vullen en uw fronsrimpel glad te strijken. Het resultaat van de behandeling duurt meestal 6-12 maanden en kan indien nodig opnieuw worden gebruikt.

Een derde optie is laserresurfacing. Laserresurfacing maakt gebruik van intense lichtpulsen om de collageenproductie in de huid te stimuleren en rimpels als gevolg van veroudering of schade door de zon te verminderen. Deze procedure is duurder dan botox of fillers, maar biedt ook langduriger resultaten.

Fronsrimpel

Een goede huidverzorging is essentieel

Welke optie u ook kiest, een goede verzorging van uw huid is essentieel. Zorg ervoor dat u zonnebrandcrème draagt, regelmatig vocht inbrengt en gehydrateerd blijft. Zo blijft uw huid gezond en zullen rimpels na verloop van tijd minder zichtbaar worden. Met een paar eenvoudige stappen kunt u fronsrimpels op afstand houden en een jonger uitziende huid behouden!

Fronsrimpel behandelen zonder botox

Er zijn alternatieven voor botox om fronsrimpels te verminderen. Microdermabrasie en chemische peelings zijn twee populaire niet-invasieve behandelingen die het verschijnen van rimpels kunnen helpen verminderen.

 

Tip: vergelijk 4 klinieken

Tarieven van klinieken vergelijken

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

Microdermabrasie exfolieert de huid, verwijdert dode cellen en onthult een jeugdiger ogende huid. Chemische peelings gebruiken een oplossing om de bovenste huidlaag te verwijderen, waardoor fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. Deze behandelingen moeten worden uitgevoerd door een ervaren dermatoloog of estheticus, die ze kan afstemmen op uw individuele behoeften.

Verandering in levensstijl

Naast anti-verouderingsbehandelingen zijn er ook enkele eenvoudige veranderingen in levensstijl die u kunt doorvoeren om fronsrimpels na verloop van tijd te verminderen. Vermijd scheelzien en roken, draag elke dag zonnebrandcrème en gebruik producten die antioxidanten bevatten om uw huid te beschermen. Een gezond dieet en voldoende slaap kunnen u ook helpen om rimpels op afstand te houden. Met een consequente inspanning kunnen deze veranderingen het verschil maken bij het verminderen van fronsrimpels en het jong en levendig houden van uw huid.

Misschien vind je dit interessant

Vergelijk 4 klinieken voor een botox behandeling

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste botox klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.