Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Een bovenooglidcorrectie is een populaire behandeling

Een ooglidcorrectie is een van de meest populaire behandelingen ter wereld. Het is een vrij eenvoudige ingreep die kan helpen om je gezichtsveld te verbeteren en een vermoeide uitstraling te verminderen. Hieronder leest u enkele redenen waarom ooglidcorrectie zo populair is.

Reden 1: Het uiterlijk verbeteren

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen kiezen voor een ooglidcorrectie is om hun uiterlijk te verbeteren. Een ooglidcorrectie kan helpen om overtollige huid en vet rond de ogen te verwijderen, waardoor de ogen er helderder en jonger uitzien. Dit kan het zelfvertrouwen van een persoon vergroten en hem of haar een frissere uitstraling geven.

Reden 2: Jonger effect

Een ooglidcorrectie kan ook helpen om de veroudering van de ogen te verminderen. Naarmate we ouder worden, wordt de huid rond de ogen losser en ontstaan er wallen en rimpels. Een ooglidcorrectie kan deze tekenen van veroudering verminderen en het gezicht weer een jongere uitstraling geven. Loshangend vel boven de ogen kan een vermoeide en veroudere blik geven, waardoor ooglidcorrectie een uitstekende keuze is.

Onder plaatselijke verdoving wordt de overtollige huid door een plastisch chirurg verwijderd. Het is een van de meest voorkomende behandelingen binnen de plastische chirurgie. Zit je met vragen en heb je advies nodig, dan zijn er meer dan genoeg plastisch chirurgen die je kunnen adviseren.

bovenooglidcorrectie

Reden 3: Functionele voordelen

Een ooglidcorrectie kan niet alleen de uitstraling van de ogen verbeteren, maar ook functionele voordelen bieden. Wanneer overtollige huid of vet rond de ogen de visie belemmert, kan dit leiden tot problemen met het zien en uitvoeren van dagelijkse taken. Ook kan het voor hoofdpijn en vermoeidheid zorgen waardoor bepaalde taken in het leven te zwaar worden. Het is afhankelijk per persoon hoe groot die problemen zijn, maar hoe groot of klein deze ook zijn, een ooglidcorrectie is altijd een goede oplossing.

Veel mensen vragen zich af, hoe ontstaan hangende oogleden? Echter is dit lastig te bepalen en kan dit van persoon tot persoon erg verschillen. Gelukkig zijn plastisch chirurgen gespecialiseerd in dit soort zaken en kunnen je dan ook meer vertellen over overhangende oogleden.

Tip: vergelijk 4 klinieken

Tarieven van klinieken vergelijken

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

Reden 4: Veilige en effectieve ingreep

Een ooglidcorrectie is een veilige en effectieve ingreep met een vrij korte hersteltijd. Het is een ingreep die in de meeste gevallen onder lokale verdoving kan worden uitgevoerd. Bovendien zijn de risico’s van complicaties bij een ooglidcorrectie over het algemeen laag.

Wanneer je veel make up moet dragen om overhangende oogleden te verbergen is het slim om eens naar deze behandeling te kijken. Het zorgt namelijk voor een vermoeide blik en daarnaast kunnen overhangende bovenoogleden ook zorgen voor klachten als hoofdpijn. Gelukkig kun je hangende oogleden goede behandelen en is het nauwelijks zichtbaar dat de operatie is uitgevoerd. Natuurlijk moet de behandelend plastisch chirurg wel weten wat hij doet.

Er zijn verschillende redenen waarom een ooglidcorrectie zo populair is. Of het nu gaat om het verbeteren van het uiterlijk, het verminderen van rimpels of het bieden van functionele voordelen een ooglidcorrectie kan een geweldige optie zijn voor iedereen die op zoek is naar een frisse en jongere uitstraling. Als u een ooglidcorrectie overweegt, is het belangrijk om met een ervaren chirurg te praten en uw verwachtingen te bespreken om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke resultaten krijgt.

Misschien vind je dit interessant

Vergelijk 4 klinieken voor een ooglidcorrectie behandeling

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste ooglidcorrectie klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.