Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Draadlift

Bij ouderdom komt helaas in veel gevallen een slappe huid voor. Om deze reden zouden veel mensen graag een facelift nemen, maar omdat er bij een facelift in het gezicht gesneden wordt, haken veel mensen vaak af. Gelukkig is er een andere manier om het effect van een facelift te creëren. Dat is de PDO-draadlift behandeling.

Betrouwbare klinieken

Betrouwbare klinieken

Gecertificeerde bedrijven

Vergelijk tarieven

Vergelijk tarieven

Ontvang gratis prijsopgaven

Bekijk behandelingen

Bekijk behandelingen

Betrouwbare informatie

Belangrijke informatie over draadlift


Duur van de behandeling: 60 minuten


Het resultaat: 12 – 18 maanden


Gemiddelde tarieven: €600 – €1800


Behandelgebied: Hals, gezicht, kaaklijn, wenkbrauw

Hoe werkt een draadlift?

De draadlift werkt hetzelfde als het hechten van reguliere operaties, gynaecologen en oogheelkunde. Hierbij wordt gebruik gemaak van DPO (Polydioxanon). Deze draden kunnen onderhuids zorgen voor versteviging waardoor deze methode ook kan toegepast worden in het gezicht. Op die manier kan er een facelift gecreëerd worden.

De behandeling

De behandeling is zo pijnloos dat er geen verdoving gebruikt hoeft te worden. Met een kleine en dunne injectienaald wordt de PDO-draad onder de huid aangebracht. Je kunt wel van te voren een verdovende crème aanbrengen voor een geheel pijnloze behandeling. Hoe lang een behandeling duurt is afhankelijk van de grootte van het gebied waar de draden worden geplaatst. Er worden ongeveer 20 tot 30 draden geplaatst en na het plaatsen wordt de naald verwijderd. In de meeste gevallen duurt een behandeling zo’n 20 minuten.

Na de behandeling

Het effect is na de behandeling al een klein beetje zichtbaar, maar het uiteindelijke resultaat zal na ongeveer 6 weken zichtbaar zijn. De draden die in het gezicht geplaatst zijn zorgen voor het activeren van collageen weefsel. Wanneer er genoeg collageen is aangemaakt en het lichaam de draden niet meer nodig heeft, breekt het lichaam de draden uit zichzelf af. Na 6 weken volgt een controle afspraak waarbij gekeken wordt naar het resultaat. Wanneer het gewenste resultaat nog niet behaald is, kunnen er opnieuw draden geplaatst worden.

Het resultaat

Doordat collageen een lichaamseigen stof is, zal het lichaam de collageen vasthouden en zal het resultaat langdurig aanhouden. Helaas is veroudering ook een deel van ons leven en kunnen na enkele jaren weer rimpels terugkomen. Je kunt de behandeling dan natuurlijk nog een keer doen.

Tip: vergelijk 4 klinieken

Tarieven van klinieken vergelijken

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste draadlift klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

Mogelijke bijwerkingen

Na de behandeling kan het zijn dat het gezicht een beetje rood is en dat er zwellingen ontstaan. Ook kan het gezicht gevoelig blijven of gevoelig worden tijdens zware krachttrainingen. Deze klachten zullen na enkele dagen verdwijnen.

De behandeling met PDO-draden wordt niet toegepast op zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en bij mensen die antistollingsmedicatie gebruiken. Ook kan de behandeling niet worden toegepast bij mensen met een huidaandoening of beschadigde huid.

Kosten van een draadlift behandeling

De kosten zijn geheel afhankelijk van de hoeveelheid draden die worden gebruikt tijdens jouw behandeling. Ook kan het verschillen welke draden er gebruikt worden. Daarnaast is de prijs geheel afhankelijk van de kliniek waar je de behandeling laat doen. Je kunt altijd vrijblijvende consults aanvragen met een prijsopgave.

Vergelijk klinieken voor een draadlift behandeling

Op basis van:


Ervaringen en reviews
Tarieven
Behandelingen
Locatie

KliniekbelevingVind direct de beste klinieken voor jouw behandeling

Veelgestelde vragen over een draadlift behandeling.

Ben je van plan om een draadlift behandeling te nemen? Maar heb je nog vragen? Wij hebben de veelgestelde vragen voor je op een rij gezet. Toch nog vragen of advies nodig over een behandeling? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen!

Wat is draadlift behandeling?
A: Draadliftbehandeling is een minimaal invasieve cosmetische procedure waarbij kleine draadjes polydioxanon (PDO) worden gebruikt om de huid van het gezicht of lichaam voorzichtig en discreet op te tillen, op te hangen en vorm te geven. De draadjes fungeren als ministeuntjes onder de huid en zorgen voor een onmiddellijk liftend effect gedurende maximaal twee jaar. Het kan ook worden gebruikt om de collageenproductie op lange termijn te stimuleren, wat leidt tot een jeugdiger uiterlijk. Deze behandeling kan worden toegepast op delen van het gezicht, zoals wangen, wenkbrauwen, kin, hals en decolleté, maar ook op andere delen van het lichaam, zoals armen en buik .

Hoe werkt een draadlift behandeling?
Tijdens een draadlift behandeling worden kleine hoeveelheden plaatselijke het te behandelen gebied wordt verdoofd. De draden worden vervolgens met een kleine naald in de huid ingebracht en aangepast voor een optimaal liftend effect. Na het inbrengen lost de PDO-draad geleidelijk op en wordt vervangen door collageen, waardoor het gewenste resultaat behouden blijft.
Hoe lang heb je resultaat van een draadlift behandeling?
De resultaten variëren per persoon en kunnen bij goed onderhoud twee jaar of langer aanhouden. Het is belangrijk op te merken dat regelmatige follow-upbezoeken worden aanbevolen om optimale resultaten te bereiken en een lang effect te garanderen. Bovendien kunnen levensstijl factoren zoals dieet en lichaamsbeweging de resultaten helpen verlengen.

Zijn er bijwerkingen van bij de behandelingen?
Lichte zwelling, blauwe plekken en roodheid op de injectieplaats kunnen optreden, maar deze verdwijnen meestal binnen enkele dagen. Er bestaat ook een risico op infectie, dat kan worden voorkomen door de instructies van uw arts voor verzorging en onderhoud op te volgen. Over het algemeen worden draadlift behandelingen als veilig en effectief beschouwd.
Wie is een goede kandidaat voor een draadlift?
Draadliften zijn geschikt voor mensen die de tekenen van veroudering willen verminderen zonder een operatie te ondergaan. De behandeling werkt het best bij mensen met lichte tot matige huidverslapping, zoals in de wangen, kaaklijn of wenkbrauw zone. Mensen die al eerder cosmetische ingrepen hebben ondergaan, kunnen ook baat hebben bij een draadlift. Het is belangrijk om met uw arts te overleggen of u een ideale kandidaat bent.

Vergelijk 4 klinieken voor een draadlift behandeling

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste draadlift klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.