Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Derma2care – Spaarne Gasthuis-Noord

Geen beoordelingen  0.0

Informatie over Derma2care – Spaarne Gasthuis-Noord

Dit is de pagina van Derma2care – Spaarne Gasthuis-Noord op Kliniekbeleving.nl. Op deze pagina vindt u gegevens over Derma2care – Spaarne Gasthuis-Noord en de behandelingen die deze kliniek aanbiedt.

Ben je op zoek naar een kliniek en wil je behandelingen en tarieven met elkaar vergelijken? Bij KliniekBeleving.nl helpen wij je om de juiste keuze te maken. Je kunt binnen 1 minuut 4 verschillende klinieken met elkaar vergelijken. Hierdoor heb je direct een goed beeld van de behandelingen en de kosten die hieraan verbonden zijn.

Behandelingen

Acne is een ontsteking van de huid. Het komt vooral voor op de gezicht, nek, borst en rug. Acne kan jeuken of pijnlijk aanvoelen. Soms is het ook ergens anders op het lichaam te zien, zoals op de benen of armen. Acne is niet besmettelijk, maar het kan wel erg lastig zijn om ermee om te gaan.
Laser ontharen is een populaire methode van ontharing die veel mensen gebruiken. Het kan echter soms moeilijk zijn om te bepalen welke laserbehandeling het beste bij u past. Daarom is het belangrijk om te weten wat laser ontharen precies inhoudt en welke verschillende soorten er zijn voordat u een keuze maakt.
Spataderen zijn kronkelige, blauwe of paarse aderen die vooral voorkomen op de benen. Spataderen kunnen pijnlijk zijn en soms ook jeuken. Soms is het nodig om ze operatief te verwijderen, maar soms is dat niet nodig.
Striae komt veel voor bij vrouwen, maar kan ook bij mannen voorkomen. Het is een aandoening waarbij de huid verzwakt raakt en scheuren in de huid ontstaan. Striae kunnen pijnlijk zijn en er ontsierend uitzien. Soms zijn ze ook gewoon ongemakkelijk. In ernstige gevallen kan striae leiden tot infecties of andere gezondheidsproblemen.
Een tatoeage verwijderen is een operatieve ingreep waarbij de tatoeage geheel of gedeeltelijk wordt verwijderd. Er zijn verschillende manieren om een tatoeage te verwijderen, maar de meeste methoden maken gebruik van lasertechnologie. Het is een pijnlijke en kostbare procedure, dus het is belangrijk om goed na te denken voordat je ervoor kiest om je tatoeage te laten verwijderen.

Reviews

Geen reviews beschikbaar voor deze kliniek.

Over Derma2care – Spaarne Gasthuis-Noord

Bedrijfsgegevens


Vondelweg 9993e etage, 2026 BW Haarlem

Vergelijk vrijblijvend meerdere klinieken.

Ontvang direct prijsopgave van de kliniek of vergelijk de tarieven van verschillende klinieken met elkaar.

Betrouwbare klinieken

Klinieken vergelijken

Prijsopgave ontvangen

*Gratis en vrijblijvend.

Prijsopgave ontvangen

Aanvragen worden direct doorgestuurd naar de kliniek.

Prijsopgave ontvangen

Meerdere klinieken vergelijken

Is dit jouw kliniek?

Claim je kliniek en pas direct de gegevens aan.