Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Definitief ontharen door middel van laseren

Definitief ontharen is een veilige en effectieve manier om ongewenst haar op gebieden zoals het gezicht, de benen, de armen, de bikinilijn en de oksels permanent te verminderen of te verwijderen. Er zijn tegenwoordig een hoop klinieken die deze behandeling aanbieden. Laser behandelingen worden steeds populairder bij zowel mannen als vrouwen omdat ze langdurige resultaten opleveren en de risico’s minimaal zijn. Daarnaast is de behandeling niet pijnlijk, dat is voor veel mensen een groot voordeel.

Een laser behandeling richt zich op melanine in het haarzakje, waardoor toekomstige haren niet meer kunnen groeien. Voor een optimaal resultaat zijn doorgaans meerdere sessies nodig, afhankelijk van het behandelde gebied en het huidtype. Wil je vooraf duidelijkheid over het aantal behandelingen, kun je advies vragen aan een kliniek. Over het algemeen reageren lichtere huidtinten het best op behandelingen, terwijl voor een donkere huid extra sessies of verschillende soorten lasers nodig kunnen zijn voor meer effectiviteit. Per persoon kan dit dus behoorlijk verschillen.

Donkere haren, blonde haren en ingegroeide haren, kom er vanaf met de beste definitieve ontharingsmethode

Wil je permanent ontharen? Dat snappen wij als geen ander, of je nu last hebt van ingegroeide haartjes of gewoon de gehele benen glad wilt krijgen, middels definitieve ontharing heb je er nooit meer last van. Vooral voor vrouwen met overmatige haargroei is permanent ontharen een goede oplossing. Kortom, voor eens en voor altijd van je ongewenste haargroei? Ga eens in gesprek met een kliniek voor advies!

Is laser ontharen altijd definitief?

De effectiviteit van laserontharing hangt af van verschillende factoren, waaronder de dikte en kleur van het haar en het aantal uitgevoerde sessies. Terwijl sommige patiënten na een paar behandelingen een permanente haarreductie ervaren, hebben anderen na verloop van tijd regelmatig extra behandelingen nodig om de resultaten te behouden. Ook dit is iets waarvoor je het beste advies kunt inwinnen bij een specialist. Bij veel mensen zal na 3-5 behandeling er al behoorlijk wat resultaat behaald worden.

Definitief ontharen

Wat zijn de risico’s van definitief ontharen?

Een laserbehandeling is over het algemeen erg veilig, mits dit door een specialist gedaan wordt natuurlijk. De bijwerkingen zijn meestal mild, de meest voorkomende klachten zijn roodheid, zwelling en gevoeligheid in het behandelde gebied. Gelukkig is dit iets wat niet veel voorkomt. In uitzonderlijke gevallen kunnen littekens ontstaan als de huid tijdens de behandeling niet goed wordt gekoeld. Mensen met een gevoelige huid of aandoeningen moeten van te voren dus altijd om advies vragen.

Definitief ontharen is ontzettend populair bij vrouwen

Veel vrouwen kiezen voor definitief ontharen zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken over ongewenst lichaamshaar. Bij veel klinieken is dit een van de meest populaire behandelingen. Je hebt lang/definitief resultaat en het heeft een hoop voordelen!

Hoe werkt laser ontharen?

Bij een behandeling worden ongewenste haren en de haarzakjes verwijderd. De haarzakjes worden door lichtpulsen vernietigd waardoor deze ook niet meer terug komen. Doordat de laser richt op de haarzakjes, kan een laserbehandeling veilig worden uitgevoerd. Uiteraard is het wel belangrijk om dit bij een professionele kliniek te laten doen. Bijvoorbeeld een die is aangesloten bij de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten.

Tip: vergelijk 4 klinieken

Tarieven van klinieken vergelijken

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

Welke lichaamsdelen kun je behandeling met definitief ontharen

Er zijn veel lichaamsdelen kunnen worden behandeld met laserontharing, waaronder het gezicht, de armen, de benen, de bikinilijn en de oksels. De effectiviteit van de behandelingen varieert afhankelijk van het huidtype en de kleur van de huid. Heb je een vraag over een bepaald lichaamsdeel en de behandeling ervan, neem dan contact op met een kliniek.

Al met al is permanente ontharing een steeds populairdere optie voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een goede manier om ongewenst lichaamshaar te verminderen of te verwijderen. Door te kiezen voor een professionele kliniek, kom je zonder zorgen definitief van je haren af.

Misschien vind je dit interessant

Vergelijk 4 klinieken voor een laser ontharen behandeling

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste laser ontharen klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.