Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Cure Laser Clinic

79 Beoordelingen 9.4

Informatie over Cure Laser Clinic

Cure Laser Clinic is een laserpraktijk die gespecialiseerd is in cosmetische en medische behandelingen die die door ervaren schoonheidsspecialisten worden uitgevoerd. U zult bij ons zorgvuldig worden behandeld door experts met vele jaren ervaring. Onze behandeling worden middels geavanceerde en goedgekeurde technologieën verricht. Wij helpen u graag om uw huid weer te laten stralen!

Behandelingen

Mesotherapie is een natuurlijke behandelmethode waarbij kleine hoeveelheden geneesmiddelen, vitamines en mineralen worden toegediend in de mesodermis, het middenlaagje van de huid. Deze methode stimuleert het lichaam om zelf herstellende mechanismen in werking te stellen. Mesotherapie is geschikt voor diverse huidproblemen, waaronder rimpels, pigmentvlekken, acne en rosacea.
Hydrafacial is een medische behandeling die gebruik maakt van een speciale hydraulische massageapparaat om te helpen bij het verwijderen van onzuiverheden uit de huid. Het kan ook helpen bij het stimuleren van de bloedcirculatie en het verminderen van rimpels en fijne lijntjes. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en kan worden uitgevoerd door een dermatoloog of schoonheidsspecialist.
Laser ontharen is een populaire methode van ontharing die veel mensen gebruiken. Het kan echter soms moeilijk zijn om te bepalen welke laserbehandeling het beste bij u past. Daarom is het belangrijk om te weten wat laser ontharen precies inhoudt en welke verschillende soorten er zijn voordat u een keuze maakt.
Een tatoeage verwijderen is een operatieve ingreep waarbij de tatoeage geheel of gedeeltelijk wordt verwijderd. Er zijn verschillende manieren om een tatoeage te verwijderen, maar de meeste methoden maken gebruik van lasertechnologie. Het is een pijnlijke en kostbare procedure, dus het is belangrijk om goed na te denken voordat je ervoor kiest om je tatoeage te laten verwijderen.

Reviews

4.7 

Op basis van 38 reviews

Google

0.0 

Geen reviews

Facebook

4.9 

Op basis van 24 reviews

Kliniekbeleving

Contact opnemen met Cure Laser Clinic

Heb je vragen of wil je een prijsopgave ontvangen? Neem contact op met Cure Laser Clinic

Prijsopgave betaalde kliniek

Meer weten over
Cure Laser Clinic?

Gratis en vrijblijvend


Mathenesserplein 98 b, 3023 LA Rotterdam

Toon telefoonnummer

KliniekbelevingVind direct de beste klinieken voor jouw behandeling