Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Cryolipolyse

Met cryolipolyse kun je net het kleine beetje vet kwijtraken die er bijna niet met het sporten af gaat. Cryolipolyse is eigenlijk vet bevriezen. Deze behandeling is vrij nieuwe, maar een betere en snellere oplossing voor het verwijderen van het overtollige vet in bijvoorbeeld je dijen, buik of rug. Deze behandeling bevat geen medische ingreep waardoor het een makkelijkere behandeling is.

Betrouwbare klinieken

Betrouwbare klinieken

Gecertificeerde bedrijven

Vergelijk tarieven

Vergelijk tarieven

Ontvang gratis prijsopgaven

Bekijk behandelingen

Bekijk behandelingen

Betrouwbare informatie

Belangrijke informatie over cryolipolyse


Duur van de behandeling: 60 minuten


Het resultaat: Permanent


Gemiddelde tarieven: €200 – €900


Behandelgebied: Buik, love handles, billen, boven benen, boven armen, onderkin, borst, oksels, heupen, knieën

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse is een behandeling waarbij het vet wordt bevroren door middel van een speciale machine. Deze behandeling is sinds kort komen overwaaien vanuit Amerika. De machine zorgt ervoor dat de vetcellen onder de huid bevriezen, hierdoor sterven de vetcellen af en zul je dus slanker worden. Naast cryolipolyse kun je ook voor coolsculpting kiezen. Dit is vrijwel dezelfde behandeling. De afgestorven vetcellen worden op een natuurlijke manier uit het lichaam verwijderd. Dit gebeurt door de lever en de nieren. Wanneer je gezond blijft leven, zal het effect permanent zijn.

De behandeling

Vooraf kun je altijd een vrijblijvende intake aanvragen. Tijdens de intake wordt besproken hoe de behandeling precies werkt, wordt gekeken naar de plek waar je cryolipolyse wilt toepassen en wordt gekeken naar de mogelijke resultaten. Daarnaast wordt gekeken hoeveel behandelingen er precies nodig zijn om het beste resultaat te behalen.

Het apparaat

De cryolipolyse apparaten kunnen verschillend zijn, maar over het algemeen begint een behandeling vaak met het aanbrengen van gel pads of een folie. Hier overheen wordt het apparaat geplaatst die het vet vacuüm zuigt. Het apparaat verkoeld of bevriest de huid. Het apparaat verkoelt de huid tot 11 graden waardoor de vetcellen in de huid op een temperatuur van 4 graden komen te zitten. Hierdoor sterven de vetcellen af.

De duur van een behandeling is afhankelijk van het apparaat en de plek die behandelt wordt. In sommige gevallen kan een behandeling 30 minuten duren, maar soms ook 3 uur. Neem daarom altijd wat te lezen mee of zorg dat je telefoon is opgeladen zodat je een film kan kijken bijvoorbeeld.

Het afvoeren van de vetcellen

Na de behandeling wordt het apparaat en de gel pads van de huid verwijderd. We raden aan losse kleding te dragen zodat je de huid minder hoeft te belasten na de behandeling. het verwijderen van het apparaat is volledig pijnloos, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Het resultaat zal echter pas na een aantal weken zichtbaar worden omdat je lichaam tijd nodig heeft om de afgestorven vetcellen uit het lichaam te verwijderen. Een voordeel hiervan is dat de huid tijd heeft om mee te rekken waardoor je nooit loshangend vel overhoudt.

Tip: vergelijk 4 klinieken

Tarieven van klinieken vergelijken

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste cryolipolyse klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

Het herstel

Het herstel van een cryolipolyse is natuurlijk heel snel omdat er bij deze behandeling geen medische ingreep wordt gedaan. Er wordt niet gesneden of geprikt in de huid en daarom heb je geen herstel periode. Je kunt na de behandeling gewoon weer normaal bewegen, wel kan de huid nog wat gevoelig zijn door de koude temperatuur.

Wat kost een behandeling?

Wat de exacte prijs van jouw behandeling is, hangt af van verschillende factoren. Het hangt namelijk af van de apparatuur, de duur en de grootte van de behandelplek. Een behandeling kan variëren tussen de 500 en de 1500 euro per behandeling. Het is dus geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie hoeveel jij moet betalen.

Wil je graag voorbeelden of belevingen van anderen weten? Op onze website kun je meerdere klinieken met elkaar vergelijken en kun je ervaringen van andere lezen. Soms kun je ook foto’s bekijken.

Vergelijk klinieken voor een cryolipolyse behandeling

Op basis van:


Ervaringen en reviews
Tarieven
Behandelingen
Locatie

KliniekbelevingVind direct de beste klinieken voor jouw behandeling

De beste klinieken voor een cryolipolyse behandeling

Kliniekbeleving.nl heeft de beste klinieken voor een cryolipolyse behandeling voor je op een rij gezet. Je kunt de klinieken bekijken en vergelijken. Tip: vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgave aan bij 4 klinieken en vergelijk deze met elkaar!

RB Clinics

Cryolipolyse is een effectieve manier om permanent vetcellen te verwijderen. Nu te boeken in onze kliniek voor een veilige en non-invasieve alternatief voor liposuctie.

Wijnsilostraat 110 1019 VM Amsterdam

Cryiolypolyse

83 beoordelingen

Veelgestelde vragen over een cryolipolyse behandeling.

Ben je van plan om een cryolipolyse behandeling te nemen? Maar heb je nog vragen? Wij hebben de veelgestelde vragen voor je op een rij gezet. Toch nog vragen of advies nodig over een behandeling? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen!

Is cryolipolyse veilig?
Cryolipolyse is goedgekeurd voor niet-invasieve vetreductie, waardoor het een veilige en effectieve behandelingsoptie is. Terwijl er soms kleine bijwerkingen zoals roodheid, het zwellen, het tintelen, tederheid, het kneuzen, of verdoofdheid bij de behandelingsplaats kunnen zijn, lost dit gewoonlijk op binnen enkele dagen uit zichzelf.
Hoe werkt vet bevriezen precies?
Cryolipolyse is een koeltechniek die hardnekkige vetcellen aanpakt en bevriest. Het proces van cryolipolyse werkt door middel van gecontroleerde koeling om de vetcellen net onder de huid aan te pakken. De vetcellen worden gekristalliseerd en vernietigd, wat vervolgens het natuurlijke eliminatieproces van uw lichaam in gang zet om deze dode cellen af te voeren. Dit proces duurt ongeveer twee tot vier maanden voordat u resultaten ziet, omdat uw lichaam tijd nodig heeft om de bevroren vetcellen op natuurlijke wijze af te voeren.
Zijn de resultaten van cryolipolyse blijvend?
Ja, indien correct uitgevoerd en met de juiste nazorg, kan cryolipolyse langdurige of zelfs permanente resultaten opleveren. Hoewel deze behandeling toekomstige gewichtstoename niet kan voorkomen, kan het helpen om bestaande vetcellen te verminderen. Om uw resultaten te behouden, is het belangrijk een gezond dieet en lichaamsbeweging te volgen, en veel water te drinken.
Welke gebieden kunnen worden behandeld met cryolipolyse?
Cryolipolyse wordt meestal gebruikt voor de behandeling van vetophopingen op de buik, flanken, heupen, dijen, hals en kin. Het is veilig voor gebruik op alle huidtypes en kleuren. Het mag echter niet worden gebruikt op plaatsen met verslapte huid of losse buikspieren, omdat deze behandeling de huid of het spierweefsel niet aantrekt. Bovendien kan cryolipolyse niet worden gebruikt rond de ogen of andere gevoelige gebieden.
Moet ik mij voor de behandeling voorbereiden?
Ja, het is belangrijk dat u vóór uw afspraak goed gehydrateerd bent en daarna veel water drinkt. Dit zal uw lichaam helpen de vetcellen sneller en efficiënter weg te spoelen. Bovendien moet u ten minste 48 uur voor uw afspraak geen ibuprofen of andere ontstekingsremmende medicijnen innemen, omdat deze de blauwe plekken in het behandelgebied kunnen vergroten.

Vergelijk 4 klinieken voor een cryolipolyse behandeling

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste cryolipolyse klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.