Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

BM Clinics

Geen beoordelingen  0.0

Informatie over BM Clinics

Dit is de pagina van BM Clinics op Kliniekbeleving.nl. Op deze pagina vindt u gegevens over BM Clinics en de behandelingen die deze kliniek aanbiedt.

Ben je op zoek naar een kliniek en wil je behandelingen en tarieven met elkaar vergelijken? Bij KliniekBeleving.nl helpen wij je om de juiste keuze te maken. Je kunt binnen 1 minuut 4 verschillende klinieken met elkaar vergelijken. Hierdoor heb je direct een goed beeld van de behandelingen en de kosten die hieraan verbonden zijn.

Behandelingen

Botox is een trade name voor een toxine dat wordt gebruikt in cosmetische injecties om gezichtsrimpels te verminderen. Botox kan ook helpen bij het behandelen van migraine, hyperhidrose (overmatig zweten), blefarospasme (een aandoening waarbij de oogleden spasmen) en andere aandoeningen.
Laser ontharen is een populaire methode van ontharing die veel mensen gebruiken. Het kan echter soms moeilijk zijn om te bepalen welke laserbehandeling het beste bij u past. Daarom is het belangrijk om te weten wat laser ontharen precies inhoudt en welke verschillende soorten er zijn voordat u een keuze maakt.
Striae komt veel voor bij vrouwen, maar kan ook bij mannen voorkomen. Het is een aandoening waarbij de huid verzwakt raakt en scheuren in de huid ontstaan. Striae kunnen pijnlijk zijn en er ontsierend uitzien. Soms zijn ze ook gewoon ongemakkelijk. In ernstige gevallen kan striae leiden tot infecties of andere gezondheidsproblemen.

Reviews

Geen reviews beschikbaar voor deze kliniek.

Over BM Clinics

Bedrijfsgegevens


Bocholtstraat 108, 1066 ML Amsterdam

Vergelijk vrijblijvend meerdere klinieken.

Ontvang direct prijsopgave van de kliniek of vergelijk de tarieven van verschillende klinieken met elkaar.

Betrouwbare klinieken

Klinieken vergelijken

Prijsopgave ontvangen

*Gratis en vrijblijvend.

Prijsopgave ontvangen

Aanvragen worden direct doorgestuurd naar de kliniek.

Prijsopgave ontvangen

Meerdere klinieken vergelijken

Is dit jouw kliniek?

Claim je kliniek en pas direct de gegevens aan.