Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Armlift

Naarmate je ouder wordt, verlies je elasticiteit in je huid. Dit heeft te maken met een bepaald eiwit, zoals collageen die afneemt als we ouder worden. Dit kan ervoor zorgen dat de huid slapper wordt en meer gaat hangen. Ook kan het verslappen of hangen van de huid voor komen na extreem afvallen of na een zwangerschap. De verslapte huid ontstaat dan aan de achterzijde van de bovenarm of bij de dijen. Soms kan het probleem opgelost worden door goed te gaan sporten en een andere dieet te volgen, maar de slappe huid zal vaak overblijven.

Betrouwbare klinieken

Betrouwbare klinieken

Gecertificeerde bedrijven

Vergelijk tarieven

Vergelijk tarieven

Ontvang gratis prijsopgaven

Bekijk behandelingen

Bekijk behandelingen

Betrouwbare informatie

Belangrijke informatie over armlift


Duur van de behandeling: 60 – 120 minuten


Het resultaat: Permanent


Gemiddelde tarieven: €3000 – €7500


Behandelgebied: Armen

Een armlift behandeling

Door een armlift behandeling te ondergaan wordt het overtollige huid weggesneden en creëren ze een lift. In sommige gevallen kan er ook een liposuctie worden verricht. Bij deze behandelingen wordt je algemeen verdooft en wordt het vetweefsel weggezogen. Bij een echte armlift ontstaat er een litteken die van de elleboog tot aan de oksel loopt, aan de binnenkant van de arm. Bij een mini-armlift wordt een kleine hoeveelheid huid weggesneden en blijft er een kleiner litteken over. Dit litteken loopt dan alleen in de oksel. Bij een mini-armlift is het effect echter wel een stuk minder groot en wordt de wond met een onderhuidse draad gesloten. Vaak blijft er nog gedurende 24 uur een klein buisje over om eventuele bloedstollingen of overtollig vocht te kunnen verwijderen.

Verzorging van de wond

Na de operatie is het belangrijk dat de wond goed schoon gehouden wordt. Dit kun je doen door vaker te gaan douchen of goed af te spoelen met water. Doordat de oksel een gevoelige plek is voor zweet en vuil, kan de wond sneller ontsteken en is meer verzorging zeer belangrijk.

De armlift is een ingreep die vaak gekozen wordt, maar ook vaak weer wordt afgewezen. Dit heeft te maken met het litteken wat over blijft. Echter zal het litteken niet zeer zichtbaar zijn omdat het litteken zich aan de binnenzijde van de bovenarm bevindt. Daarnaast zal het litteken na enige tijd vervagen, maar blijft deze wel zichtbaar.

De ingreep

De ingreep en het verwijderen van het overtollig weefsel wordt gedaan onder algehele narcose. Na de ingreep en afhankelijk van de grootte kun je vaak na een aantal uurtjes weer naar huis of kun je een nachtje verblijven in de kliniek. Voordat de chirurg aan de slag gaat, wordt er eerst gekeken naar de plek en grootte van de ingreep. Er wordt met een stift afgetekend wat weggesneden mag worden. Dan kan de chirurg ervoor kiezen om eerst het meeste weefsel weg te halen door middel van liposuctie. Het overgebleven vet weefsel wordt daarna weggesneden door de chirurg en tot slot wordt de wond inwendig dichtgemaakt met oplosbare hechtingen.

Tip: vergelijk 4 klinieken

Tarieven van klinieken vergelijken

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste armlift klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

Bij deze ingreep wordt vaak gekozen voor een hechting aan de binnenkant van de bovenarm of aan de binnenkant van de bovenbeen. De chirurg zal altijd kiezen voor een plek die minder zichtbaar is. De grootte van het litteken is afhankelijk van de hoeveelheid die moet worden weggehaald. Uiteindelijk wordt er nog een klein slangetje in de wond achtergelaten om wondvocht en overtollig bloed weg te kunnen laten stromen. Er zal ook altijd nog iets van steunende kleding of een band om de wond heen gedaan worden.

Intake gesprek

Wil je graag meer weten over de ingreep armlift of wil je meer informatie over het verwijderen van overtollig vetweefsel? Je kunt altijd vrijblijvend een intakegesprek aanvragen. Tijdens een intakegesprek kun je alle vragen stellen die je hebt en kun je op basis van de antwoorden en het advies van de chirurg een keuze maken.

Vergelijk klinieken voor een armlift behandeling

Op basis van:


Ervaringen en reviews
Tarieven
Behandelingen
Locatie

KliniekbelevingVind direct de beste klinieken voor jouw behandeling

Veelgestelde vragen over een armlift behandeling.

Ben je van plan om een armlift behandeling te nemen? Maar heb je nog vragen? Wij hebben de veelgestelde vragen voor je op een rij gezet. Toch nog vragen of advies nodig over een behandeling? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen!

Hoe werkt een armlift behandeling?
Met een armlift behandeling wordt getracht de huidverslapping op de armen zonder operatie te verminderen. Meestal worden twee benaderingen gecombineerd: infrarood- en radiofrequentie-energie (RF). De infrarode energie stimuleert de collageen productie, terwijl de RF-energie de diepere lagen van uw huidweefsel verwarmt en ze strakker maakt. Deze combinatie helpt om de losse, afhangende huid op uw bovenarmen te verminderen voor een gladder en steviger uitziend resultaat.

Wat zijn de voordelen van een armlift behandeling?
Voordelen van een armlift behandeling zijn onder meer vermindering van rimpels en lijntjes, verbeterde elasticiteit en stevigheid van de huid, verhoogde collageenproductie die kan helpen bij de algehele teint en textuur, alsmede een steviger, slanker uiterlijk van de arm.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Het aantal behandelingen dat u nodig hebt, hangt af van de ernst van uw huidverslapping. Over het algemeen kiezen de meeste cliënten voor een serie van 2-4 behandelingen met een tussenpoos van 4-6 weken om optimale resultaten te bereiken. Uw arts of estheticus kan u helpen beoordelen wat voor u het beste behandelplan is.

Is een armlift behandeling pijnlijk?
De meeste patiënten melden slechts een licht ongemak tijdens hun armlift en geen noemenswaardige pijn of downtime achteraf. De ervaring van iedereen is echter verschillend en sommigen hebben voor hun behandeling een plaatselijk verdovende crème nodig om zich tijdens de hele behandeling op hun gemak te voelen. Spreek met uw arts over eventuele zorgen die u hebt vóór de behandeling.

Hoe lang duren de resultaten?
De resultaten kunnen variëren, afhankelijk van uw leeftijd, huidconditie en levensstijl, maar doorgaans duren de effecten van een armlift 8-12 maanden. Voor de beste resultaten is het belangrijk een gezonde levensstijl aan te houden en de nazorg instructies van uw arts of estheticus na uw behandeling op te volgen. Met regelmatige onderhoudsbehandelingen kunt u de levensduur van uw resultaten verlengen.

Vergelijk 4 klinieken voor een armlift behandeling

Vergelijk en bespaar door prijsopgaven van de beste armlift klinieken aan te vragen.

Makkelijk en snel

Klinieken in de regio

Gratis en vrijblijvend

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.