Zoek en vergelijk klinieken, bekijk ervaringen en vergelijk

Amsterdam Skin Clinic

Geen beoordelingen  0.0

Informatie over Amsterdam Skin Clinic

Dit is de pagina van Amsterdam Skin Clinic op Kliniekbeleving.nl. Op deze pagina vindt u gegevens over Amsterdam Skin Clinic en de behandelingen die deze kliniek aanbiedt.

Behandelingen

Lipfillers zijn injecteerbare preparaten die worden gebruikt om de lippen voller en ronder te maken. Ze bevatten hyaluronzuur, een stof die van nature in het lichaam voorkomt en die helpt bij het vasthouden van vocht. Lipfillers worden meestal gezien als een cosmetische procedure, maar ze kunnen ook worden gebruikt om bepaalde aandoeningen te behandelen, zoals lippenfurcatie (een groef in de bovenste lip) en lippen volumeverlies (vaak het gevolg van veroudering).
Een neuscorrectie is een operatie waarbij de vorm en/of de functie van de neus aangepast wordt. Deze operatie wordt uitgevoerd door een plastisch chirurg en kan zowel cosmetisch als medisch motief hebben. Neuscorrecties kunnen ervoor zorgen dat de neus aantrekkelijker wordt, maar ook dat ademhalen makkelijker gaat. In sommige gevallen kan een neuscorrectie zelfs levensreddend zijn.
Botox is een trade name voor een toxine dat wordt gebruikt in cosmetische injecties om gezichtsrimpels te verminderen. Botox kan ook helpen bij het behandelen van migraine, hyperhidrose (overmatig zweten), blefarospasme (een aandoening waarbij de oogleden spasmen) en andere aandoeningen.

Reviews

Geen reviews beschikbaar voor deze kliniek.

Over Amsterdam Skin Clinic

Bedrijfsgegevens


Keizersgracht 534, 1017 EK Amsterdam

Is dit jouw kliniek? Claim je kliniek en pas direct de gegevens aan.

Is dit jouw kliniek?

Claim je kliniek en pas direct de gegevens aan.